۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸
کد خبرنگار: 1935
کد خبر: 83468291
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جنیدی: نباید فرصت‌های اشتغال در فضای مجازی را از جوانان گرفت

همدان- ایرنا- معاون حقوقی رئیس جمهوری گفت: فضای مجازی ظرفیت‌های مناسبی برای ایجاد کسب و کار دارند و نباید با ایجاد موانع، این فرصت ها را از جوانان بگیریم.

لعیا جنیدی روز شنبه در کارگروه اعضای حقوق شهروندی همدان با بیان اینکه فضای مجازی محیط مناسبی برای کسب و کار دارد، افزود: گردشگری، بومگردی و شرکت های دانش بنیان نیز ظرفیت بالایی برای ایجاد اشتغال دارند و امکان محدود کردن آن ها باید کاهش یابد.

معاون حقوقی رئیس جمهوری تاکید کرد: باید در اعطای مجوز به اینگونه مشاغل سخت گیری نشود و با برداشتن موانع راه برای فعالیت جوانان، باز گذاشته شود.

جنیدی اظهار داشت: یکی از بزرگترین اشکالات حق و کسب و کار در کشور ما این است که برای اشتغالزایی نگاهمان به دنبال شغل دولتی است.

وی با اشاره به اینکه اگر حق‌مالکیت و ایجاد اموال نباشد، انگیزه اشتغال و کارآفرینی به وجود نمی آید، اظهار داشت: ازدواج نیز انگیزه ای برای اشتعال است و که جوانان باید برای رسیدن به آن انگیزه ای برای کار کردن داشته باشند.

ساختارهای حکومتی در راستای تحقق حقوق شهروندی باشد

معاون حقوقی رئیس جمهوری با اشاره به اینکه ترویج حقوق شهروندی فلسفه حکومتی و تمامی دولتمردان است، ادامه داد: همه ساختار حکومتی باید جهت نما در راستای تحقق حقوق شهروندی باشد؛ هرگاه برای تحقق حقوق شهروندی حرکت می کنیم راه درست است در غیر این صورت به بیراهه می رویم.

وی اضافه کرد: حقوق شهروندی بیشتر شاید حقوق عمومی و سیاسی به نظر برسد اما حقوق فردی و خصوصی نیز در آن نهفته است.

جنیدی افزود: حقوق امروزی از قوائد اخلاقی رسوخ کرده در طول زمان شکل گرفته است و هرگاه در وجدان جمعی ته نشین شد واجب الاجرا است.

وی با اشاره به اینکه اگر هرکس در هر دینی و در هر قومیتی می خواهد موفق باشد باید از راه حفظ ارزش های مشترک مردم عبور کند، گفت: تجاوز نکردن به جان آدمی نخستین حق مشترک تمام ادیان، حکومت ها و قومیت های مختلف در سراسر جهان است.

معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه حق‌ مال و حق‌ حیثیت نیز از دیگر ارزش های مشترک مردم دنیا محسوب می شود، اظهار داشت: حال اگر ترویج کنندگان ارزش ها در اقوام مختلف، حقوق اولیه و مشترک مردم را پایمال کنند، آن زمان ارزش ها و اخلاق در آن قوم به خطر می افتد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از قوانین و مقررات کنونی اروپا از ارزش های اخلاقی عیسی مسیح(ع) الگو برداری شده است، بیان کرد: حقوق ملت ایران بر اساس چهار اصل "خاک و مردمان"، "فرهنگ، زبان و مدنیت"، "اسلامیت" و "جمهوریت" بنا شده است.

جنیدی با اشاره به اینکه ترویج حقوق سمن ها، جوانان و بانوان در دسته حقوق سیاسی قرار دارد، ادامه داد: در کشور هایی مثل ایران، باید با نگاه به این چهار اصل، حقوق سیاسی را اجرا کرد.

وی با اشاره به اینکه این چهار اصل، لنگرگاه ایران هستند، اضافه کرد: اسلامیت جزء جدا نشدنی فرهنگ ما است و اگر جمهوریت را حفظ نکنیم ۲۰۰ سال تلاش برای اتحاد تفکرات و عقیده ها به هدر می رود.

معاون حقوقی رئیس جمهوری تاکید کرد: دستگاه های اجرایی از درج دعاوی بر علیه یکدیگر خودداری کنند.

وی با بیان اینکه تحریم های ناعادلانه و ظالمانه ای که یک جانبه و نامشروع علیه ما صورت گرفته، خلاف اصل دموکراتیک است، گفت: جنگ جهانی اول آثار مخربی بر مردم و کشور ایران گذاشت که آثار آن به درستی در تارخ ثبت و ضبط نشده است.

جنیدی با اشاره به اینکه آثار تخریبی کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ نیز به درستی مستند سازی نشده است، ادامه داد: آثار هشت سال دوران جنگ تحمیلی نیز به عنوان بخشی از تاریخ ایران، باید به خوبی ثبت و ضبط شود تا آیندگان بدانند چه آسیبی به مردمان آن دوره رسیده است.

۹۹۰۴/۲۰۹۰

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha