رضا مهدی روز شنبه در آیین معرفی سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان در سالن اجتماعات این دانشگاه، افزود: این دانشگاه با کمترین هزینهها در کشور شغل فراهم میکند.
وی بیان کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از دانشآموختگان این دانشگاه البته در برخی رشته ها تا ۸۳ درصد به بازار کار راه مییابند.
مهدی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای کشور نیازمند افزایش حمایت دولت است، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت خیران، صنعتگران و بخشهای خصوصی برای جبران کمبودهای مالی به منظور ارتقا و توسعه آموزشهای کمی و کیفی این دانشگاه نیاز است.
معاون امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور ادامه داد: ۲۰ هزار استاد مدعو در این دانشگاه مشغول به تدریس دانشجویان در کارگاهها و کلاسهای درس به صورت تئوری و عملی هستند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر کار جهادی، اضافه کرد: فعالیتهای دانشگاه فنی و حرفهای محل ظهور کارهای جهادی در مراکز عالی کشور است، چرا که با کمترین هزینه، بهترین خدمات را ارائه داده و مشکل اصلی جوانان جامعه یعنی معضل بیکاری را کاهش میدهد.
معاون امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور یادآور شد: واگذاری امور به مراکز استانها، افزایش مشارکت دانشجویان در مسایلی همچون ساخت تجهیزات و امکانات و کیفیسازی دوره دانشجویی با بهرهمندی دانشجویان از خوابگاهها و آزمایشگاهها و کارگاههای مطلوب دانشگاه فنی و حرفهای از سیاستهای نوین این دانشگاه است.
هم اکنون دانشگاه فنی و حرفه ای در قالب ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفهای در استان های مختلف کشور پراکنده است که از این تعداد ۱۱۸ مرکز متعلق به پسران و ۵۲ مرکز مربوط به دختران است، دانشکده های فنی و حرفه ای به صورت تفکیک جنسیتی اقدام به آموزش دانشجو می کند.
عمده فعالیت آموزشی این دانشگاه در حال حاضر در سطح کاردانی است و هدف، تربیت کاردان یا تکنسین است.
خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای است و بر اساس آمارها سالانه حدود ۴۰ هزار نفر از این دانشگاه دانشآموخته میشوند.
۹۸۹۱/۶۱۰۳