به گزارش ایرنا حسین مهری روز چهارشنبه در جمع سرمایهگذاران و تولید کنندگان واحدهای تولیدی و صنعتی فاروج با اظهار امیدواری نسبت به حل مشکلات بخش تولید فاروج، اظهار داشت: بخش های عمده تفاهمنامهای که در سفر تیرماه ریاست جمهوری به خراسان شمالی در حوزه سرمایه گذاری امضا شد، عملیاتی شده و امید است شاهد تحقق آن در شهرستان فاروج باشیم.
وی کمک به اجرای طرح های توسعه ای در حوزه واحدهای تولیدی را جزو اولویت های بانک صنعت و معدن دانست و افزود: فاروج در حوزه محصولات باغی دارای قابلیت زیادی است اما برندی در این خصوص شکل نگرفته است که با ورود به حوزه فرآوری و بسته بندی می تواند خود را در ردیف مناطق موفق کشور مطرح سازد.
مهری با اعلام آمادگی برای ارائه تسهیلات در بخش محصول زعفران و صنایع تبدیلی آن در شهرستان فاروج گفت: در بخش دامپروری و صنایع تبدیلی هم بدون اولویت اگر متقاضی دارای طرح توجیهی وجود داشته باشد، ما آمادگی پرداخت تسهیلات داریم.
فاروج، شهر ۲۴ ساعته
نماینده مردم شهرستان های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: فاروج با توجه به قرار گرفتن در حد واسط ۲ مرکز استان خراسان شمالی و رضوی، از نظر دسترسی به بازارهای داخلی و بین المللی، نزدیکترین شهرستان خراسان شمالی به مبادی رسمی ورود و خروج کالا به آسیای میانه محسوب می شود.
هادی شوشتری، از فاروج به عنوان شهری ۲۴ ساعته یاد کرد و افزود: این شهر علیرغم کوچکی جغرافیایی، شهری دائما بیدار است و در بخش های خدمات، کشاورزی و دامپروری می تواند از محورهای توسعه اقتصادی استان باشد.
وی گفت: این شهرستان از لحاظ مطالعات پیش سرمایه گذاری جایگاه خوبی دارد و با برطرف شدن ۲ مشکل واحدهای تولیدی فاروج در بخش سرمایه در گردش و اجرای طرح توسعه، چشم انداز روشنی پیش روی این منطقه است.
شوشتری با مطالبه تعریف خط اعتباری ویژه برای شهرستان فاروج در قالب تفاهم نامه امضا شده در شورای توسعه و برنامه ریزی استان در سفر هیات دولت، افزود: با کسر ۲ هفته پایانی اسفندماه که برای حسابرسی، پرداخت تسهیلات متوقف می شود ۲۲ هفته برای پیگیری پرداخت تسهیلات و آسیب شناسی این حوزه در ۶ ماهه دوم سال فرصت داریم.
وی گفت: با این روند، هم مشکل سرمایه در گردش بخش تولید شهرستان برطرف می شود و هم طرح های جدیدی فرصت عملیاتی شدن می یابند.
کاهش صادرات استان به زیر یک میلیون دلار
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی هم در این نشست گفت: صادرات استان که در سال های گذشته به ۴۷ میلیون دلار هم رسیده بود، به زیر یک میلیون دلار رسیده که این وضعیت که به دلایل مختلفی صورت گرفته، توان فعالیت را از واحدهای تولیدی ما گرفته است.
محمد بدری فریمان افزود: واحدی که تولید نداشته باشد درآمدی ندارد و واحد بدون درآمد توان بازپرداخت اقساط خود را ندارد که این روند چرخه اقتصادی را معیوب می کند.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار زمانی پای کار می آید که برایش سودی متصور باشد، بیان داشت: باید از همه ظرفیت های صنعت و معدن برای کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی استفاده کنیم تا شاهد رونق دوباره اقتصادی در بخش های مختلف باشیم.
شهرستان فاروج، دارای یک شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی فعال است و تعدادی واحد صنعتی هم در روستاهای این شهرستان فعالیت می کنند.
۷۱۸۷/۵۱۳۲
نظر شما