تولید گوشت قرمز مناطق عشایری ۲۰ درصد افزایش یافت

۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۷
کد خبر: 83472987
تولید گوشت قرمز مناطق عشایری ۲۰ درصد افزایش یافت

شهرکرد- ایرنا- معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور عشایر با اشاره به تاثیر بارش‌های موثر بهار امسال در بهبود تولیدات کشاورزی، گفت: امسال با بهبود علوفه، تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور ۲۰ درصد افزایش یافته است.

کرمعلی قندالی روز پنجشنبه در حاشیه بهره‌برداری از طرح‌های کشاورزی این استان که با حضور وزیر جهاد کشاورزی انجام گرفت، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۵ درصدگوشت قرمز کشور از سوی عشایر تولید می‌شود که امسال شاهد افزایش تولید در این بخش هستیم.

وی تصریح کرد: عشایر کشور با در اختیار داشتن ۲۳ میلیون راس دام سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

قندالی با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری عشایر، افزود: این جمعیت سالانه ۶ میلیون تن انواع محصولات لبنی، دامی و باغی را تولید و روانه بازار می‌کند.

 رئیس سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه ۳۵ میلیون هکتار از مراتع کشور در اختیار عشایر قرار دارد، اظهار داشت: تولید سالانه ۳۵ هزار تن شیر و تولید ۳۵ درصد صنایع دستی کشور از دیگر فعالیت‌های اقتصادی این جمعیت به شمار می‌رود.

قندالی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه ۵۰ هزار خانوار عشایر از منابع انرژی خورشیدی بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: تاکنون نیمی از این برنامه محقق شده و منابع انرژی خورشیدی در اختیار ۲۵ هزار خانوار عشایری قرار داده شده است.

وی از اعطای ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به جامعه عشایری کشور در سالجاری خبر داد و گفت: همچنین در بحث آبرسانی شرب به عشایر ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.

به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری با ۱۲۶ هزارنفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک درون کوچ و برون کوچ، دومین استان عشایری کشور بعد از استان فارس است.

همزمان با حضور وزیرجهاد کشاورزی ۵۳ طرح با اعتباری بیش از یکهزار و ۶۵۰ میلیاردریال واشتغالزایی ۴۲۸ نفر افتتاح و کلنگ زنی شد.

هم اکنون سالانه بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، لبنی و شیلات در چهارمحال و بختیاری با ۶۶ هزار بهره‌برداری تولید می شود.

۶۱۹۹/۷۳۶۳/۲۰۹۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha