احسان منصورکیایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس آمار جدید وزارت راه و شهرسازی برخی از جادههای استان سمنان با وجود ایمن نبودن، در بین راههای حادثهخیز قرار ندارند.
وی خاطر نشان کرد: ارایه این آمار به معنای پاک کردن صورت مساله نیست و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای برای رفع مشکلات جادهای استان در تلاش است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان ادامه داد: در سالهای گذشته ۶۰ نقطه حادثهخیز در استان وجود داشت که با اتخاذ رویکرد اصلاح و رفع مشکلات زیرساختی این رقم به ۱۹ نقطه کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: در هیچ یک از نقاط حادثه خیز استان سمنان دوربین نظارتی و ثبت تخلف وجود ندارد که براساس برنامهریزیها برای رفع این چالش اقدام می شود.
منصورکیایی تصریح کرد: در ۶ محور فرعی استان سمنان دوربین ثبت تخلف و نظارتی نصب شده است که این امر در کاهش سوانح رانندگی و نظارت بر این بخش از راههای استان تاثیرگذار است.
منصورکیایی خاطرنشان کرد: اکنون ۲۲ اقامتگاه بین راهی فعال در جاده اصلی استان سمنان وجود دارد که براساس ارزیابیها ۳۰ درصد از این اقامتگاهها در ۳۰ کیلومتری شهرهای استان فعال است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان گفت: از ابتدای فروردین تا مرداد امسال ۶ میلیون خودرو وارد استان شد و بر اساس ارزیابیها بیشتر تصادفها در جادههای استان بین ساعت ۱۳ تا ۱۸ و یک بامداد تا ۱۳ اتفاق می افتد.
استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار هزار کیلومتر راه روستایی دارد.
هموطنان برای کسب اطلاع از مدیریت بهینه زمان در سفرها با سامانه جامع ۱۴۱ تماس بگیرند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳