کارنامه فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، آلیاژی (یزد)، گروه ملی صنعتی فولاد، کاوه جنوب، خراسان، چادرملو، فولاد ارفع و بناب در مرداد ماه امسال گویای تولید یک میلیون و ۶۷۶ هزار و ۵۹۲ تن شمش است که نسبت به ماه مشابه در سال ۹۷ رشد سه درصدی را ثبت کرد.
تولیدات فولادی در دوره فروردین تا مرداد ماه امسال پنج میلیون و ۸۳۴ هزار و ۵۰۱ تن بود که نسبت به پنج ماهه ابتدایی سال گذشته رشد ۹ درصدی را نشان داد.
محصولات فولادی مبارکه، ذوب آهن، آذربایجان، خراسان، آلیاژی، نورد و لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد، فولاد اکسین، ورق خودرو چهار محال و بختیاری و بناب در مرداد ماه ۹۸ به رقم یک میلیون و ۱۴۹ هزار و ۲۷۲ تن رسید که نسبت به مرداد ۹۷ رشد ۱۰ درصدی دارد.
براساس آمار معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن وتجارت در چهار ماهه امسال هشت میلیون و ۵۵ هزار و ۱۰۰ تن فولاد میانی ( خام ) تولید شد که در مقایسه با هفت میلیون و ۵۱۸ هزار تن در مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۷.۱ درصدی داشت، محصولات فولادی نیز هفت میلیون و ۲۰۴ هزار و ۵۰۰ تن در این مدت بود که نسبت به ۶ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۲۰۰ تن عملکرد پارسال ۱۱.۶ درصد رشد را ثبت کرد.
پیشبینی شده که امسال ظرفیت فولاد سازی کشور به حدود ۴۰ میلیون تن برسد که میزان تولید فولاد خام ( میانی ) به ۲۵ تا ۲۷ میلیون تن برسد، ایران در بین 10 فولاد ساز شاخص جهان جای گرفته که انتظار میرود در افق چشم انداز 1404 با دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد، در جایگاه هفتمین فولاد ساز جای گیرد.
نظر شما