۲۵ شهریور ۱۳۹۸، ۲۲:۴۸
کد خبرنگار: 2186
کد خبر: 83478297
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دانشگاه‌های غیردولتی کم دانشجو تعطیل می‌شوند

۲۵ شهریور ۱۳۹۸، ۲۲:۴۸
کد خبر: 83478297
دانشگاه‌های غیردولتی کم دانشجو تعطیل می‌شوند

ساری - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت که اگر دانشگاه‌های غیردولتی نتوانند در آینده نزدیک تعداد دانشجویانشان را به حدنصاب برسانند، لزومی برای فعالیت آنها وجود نخواهد داشت و تعطیل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر منصور غلامی شامگاه دوشنبه در بازدید از پروژه نیمه تمام ساخت دانشکده دامپزشکی دانشگاه فناوری‌های نوین آمل افزود: تعداد واحدهای آموزش عالی غیردولتی در مازندران و کشور بیش از میزان دانشجویان است و باید این مساله حل شود. 

وی با اعلام این که تمام تلاش وزارت علوم بر کیفی‌سازی دانشگاه‌های علمی - کاربردی همراه با ارائه خدمات شایسته به دانشجویان و محیط اطراف است، گفت: ما نباید به سمت تکثیر دانشگاه های جامع برویم و بر این مشکل بیفزاییم.

وزیر علوم تجدید نظر و بازنگری در وضعیت مراکز آموزش عالی کشور را در شرایط حاضر ضروری دانست و افزود: باید دانشگاه های ما به سمت رشته های تخصصی و همچنین نیاز محور بروند. 

غلامی ساماندهی دانشگاه ها را مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و تکلیف دانست و توضیح داد: برای ساماندهی بهتر دانشگاه‌ها شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور را به ١٠ منطقه تقسیم کرده تا در هر منطقه تمام دانشگاه ها با مدیریت یک دانشگاه مرکز فعالیت کنند، اما متاسفانه به دلیل اختلاف نظر میان استان ها این طرح مسکوت مانده و اکنون هر استان زیرمجموعه یک مرکز آموزش عالی قرار دارد.

وی تاکید کرد: دانشگاه ها باید برنامه محور و تولید محور باشند و ضروری است تا از حالت روزمرگی خارج شوند و همین مساله تخصص بودجه به هر دانشگاه را تعیین خواهد کرد. 

وزیر علوم گفت: ما در برنامه ساماندهی دانشگاه ها از افزایش واحدها به طور جدی جلوگیری خواهیم کرد، زیرا در حال حاضر تعداد دانشگاه ها  و ظرفیت آنها بیشتر از تعداد دانشجویان  است.

وی با اعلام این که دانشگاه های غیر دولتی نیز باید ساماندهی شوند و با هم به هماهنگی برسند، اظهار داشت: هدف ما تعطیل کردن این دانشگاه ها نیست، ولی اگر نتوانند حداقل شاخص های کمی و کیفی را فراهم کنند ناچار فعالیتشان متوقف می شود.

دانشگاه تخصصی فناوری­ های نوین آمل به عنوان اولین دانشگاه تخصصی - فناوری کشور و پنجمین دانشگاه دولتی استان مازندران است که فعالیت اولیه­ اش را در سال ۱۳۸۸ تحت عنوان دانشکده دامپزشکی دانشگاه مازندران آغاز کرد و در سال ۱۳۹۲ با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه تخصصی فناوری­ های نوین آمل ارتقاء یافته است .

دانشگاه فناوری های نوین آمل  دارای ۱۶ رشته کارشناسی و چهار رشته کارشناسی ارشد و  حدود دو هزار دانشجو است. احداث دانشکده دامپزشکی و دانشکده زیست فناوری گیاهی و دارویی از پروژه های مهم این دانشگاه محسوب می شود.

دانشکده دامپزشکی آمل تنها مرکز علمی دامپزشکی در شمال کشور است که برای تکمیل آن به ۱۴ میلیارد تومان اعتبار لازم است  و به گفته وزیر علوم تا ابتدای سال ۹۹ تکمیل خواهد شد.

وزیر علوم صبح امروز سفر دو روزه اش به مازندران را با بازدید از دانشگاه جامع مازندران در بابلسر و گفت و گو با اعضای هیات علمی این دانشگاه شروع کرد. افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه ، ادای احترام به شهدای خوشنام آرمیده در پردیس آن، بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و گفت و گو با دانشجویان و اعضای هیات علمی و همچنین بازدید از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برنامه نخستین روز سفر دکتر غلامی بود.

وزیر علوم قرار است فردا سه شنبه هم با حضور در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، چند طرح عمرانی این دانشگاه را افتتاح کرده و با اعضای هیات علمی و تشکل های دانشجویی آن گفت و گو کند. بازدید از دانشگاه علم و فناوری مازندران واقع در شهرستان بهشهر در شرق مازندران و شرکت در نشست شورای اداری مازندران از دیگر برنامه های دومین روز سفر دکتر غلامی اعلام شده است.

۹۹۱۹/۱۶۵۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha