حضور مردم در این دوره از انتخابات حداکثری است

شهرکرد - ایرنا - معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور پیش بینی کرد حضور مردم در این دوره از انتخابات نسبت به ۱۰ دوره گذشته بیشتر و حداکثری باشد.

جمال عرف روز پنجشنبه در نشست با جمعی از معتمدین و تشکل‌ها و سازمان‌های مردمنهاد، فعالان سیاسی و نمایندگان اقشار مردم چهارمحال و بختیاری افزود: تاکنون ۳۶ دوره انتخابات در کشور با حضور چشمگیر مردم برگزار شده است، که میانگین مشارکت مردم در انتخابات در این دوره‌ها ۶۳ درصد بوده است و مردم نسبت به سرنوشت خود و مشارکت سیاسی توجه لازم را دارند.

به گفته وی، در ۱۰ دوره انتخابات مجلس نیز میانگین حضور مردم در پای صندوق‌های رای بالای ۶۰.۵ درصد بوده است و استانهای زاگرس نشین در این دوره‌های میانگین مشارکت سیاسی بیشتری نسبت به استانهای دیگر داشته‌اند.

وی، مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت را مهمترین مولفه‌های انتخابات دانست و گفت: متعمدین و فعالان سیاسی و سازمانهای مردمنهاد در افزایش مشارکت عمومی در انتخابات کشور نقش مهمی برعهده دارند.

معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد : این دوره از انتخابات را ناظران بیرونی و کسانی که به هیچ تعهد و وعده‌ای پایبند نیستند ، خواهند دید و میزان ارتباط بین مردم و نظام سیاسی و دولت را ارزیابی خواهند کرد و اگر مشارکت مانند دوره‌های گذشته باشد، بسیاری از آرزوهای آمریکاییها درباره ایران بر باد خواهد رفت و آنها باید واقعیت نظام جمهوری اسلامی ایران را بپذیرند.

عرف ،با اشاره به تحولات اخیر آمریکا نیز افزود : ترامپ به راحتی جان بولتون را کنار گذاشت چرا که نمی‌خواست حضور بولتن بیش از این برای دولت آمریکا هزینه داشته باشد و تمام طرح‌هایی که جان بولتون و گروه B داشتند، با انسجام ملی در ایران برهم خورده است و آمریکا وقتی به تحریم افراد می‌رسد یعنی چیز دیگری برای تحریم ندارد و ایستادگی و مقاومت مردم ایران باعث ناامیدی آمریکاییها شده است.

به گفته وی، مردم به سرنوشت خود حساس هستند و پیش‌بینی می‌شود مشارکت مردم در این دوره از انتخابات نسبت به ۱۰ دوره گذشته بیشتر خواهد بود.

معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد: مهمترین سیاست‌های دولت دوازدهم تحت چند کلید واژه شامل آزادی، آرامش، امنیت و پیشرفت مطرح شد و محوریت سیاست داخلی دولت بر محور این ۴ کلیدواژه است.

عرف ادامه داد : وزارت کشور موظف است زمینه آزادی‌های مدنی در کشور را ایجاد کند و کمیسیون ماده ۱۰ اجزاب متولی راهبری احزاب است که این کمیسیون فراقوهای است که نمایندگان قوه مجریه ، قضاییه و مقننه در آن حضور دارند.

به گفته وی، تا قبل از قانون جدید بیش از ۲۵۰ گروه سیاسی و حزب نام‌نویسی و ثبت‌نام کرده بودند که برخی از این احزاب در ایام انتخابات شکل می‌گرفتند.

وی گفت : تاکنون ۱۱۰ حزب سیاسی در کشور خود را با قانون جدید تطبق داده‌اند و چندین حزب دیگر نیز در دستورکار قرار دارد و احساس می‌شود در عمل گفت و گو و شنودی بین احزاب کم است.

به گفته وی، باید زمینه را برای تحزب ایجاد کرد و این را وزارت کشور دنبال می کند و ۳ کمیسیون کارگری و دانشجویی و اقوام زیر مجموعه کمیسیون زیر مجموعه شوری امنیت وزارتخانه است.

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: در مساله دانشجویی با حضور معاونان دانشجویی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و درمان نشست‌های مختلفی پیگیری شد و مساله های دانشجویی پیگیری شد.

به گفته وی، در سال جاری  ۳ اولویت وجود دارد و یکی از اولویت‌ها با وجود تهدیدات دشمن، تاکید بر تقویت انسجام ملی در همه زمینه است و هیچ مساله ای نباید برروی انسجام ملی تاثیرگذار باشد.

عرف یادآور شد: در مساله آب باید همه نسبت به اسناد بالادستی و تصمیمات شورای عالی آب و قانون تمکین کنند و در نهایت این بحثها نباید شاکله اصلی انسجام ملی را برهم بزند.

به گفته وی، مسائلی که ناظر بر استان است مسوولیت اش بر عهده نماینده عالی دولت در استان است و آنچه فرااستانی است در وزارت کشور پیگیری می شود.

به گزارش ایرنا، با حضور معاون سیاسی وزیر کشور ، شهرستان خانمیرزا دایر شد و فرمانداری این شهرستان بهره برداری و نخستین فرمانداری آن نیز منصوب شد.

۲۰۹۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha