المپیادی‌ها معرف جمهوری اسلامی در جهان هستند

تهران- ایرنا- رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: جوانان المپیادی باید به منظور خدمت به ملت از سلامت جسم و روح خود مراقبت کنند، آنها معرف جمهوری اسلامی ایران در جهان هستند.

فاطمه مهاجرانی امروز پنجشنبه در مراسم تجلیل از مدال آوران علمی سال ۱۳۹۷  در تالار فرهنگ اظهار کرد: جوانان برگزیده المپیاد راه بزرگی را طی می کنند، جوانان بدانند که بزرگی یک جاده است و مقصد نیست، از این رو باید ذره ذره جمع شود.

وی افزود: جوانان باید با داشتن حس تعلق به کسانی که قد کشیدن آنها را نگاه کردند و دلسوز آنها بودند، در جاده بزرگی گام بردارند.

به گفته رییس مرکز پرورش ملی استعداد درخشان، علم از جنس نور است که درون آدمی را روشن می کند، جوانان المپیادی در مسیر بزرگی گام برداشته اند، از این رو باید هر روز با روز گذشته خود متفاوت عمل کنند.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت سنگینی بر دوش دانش آموزان المپیادی است، خاطرنشان کرد: جوانان باید برای حفظ خاکی که خون‌های بسیاری برای آن ریخته شده است، برای کشور بزرگی و حشمت ایجاد کنند.

مهاجرانی افزود: آدمی برای پریدن به دو بال علم و اخلاق نیاز دارد، المپیادی‌ها نشانه دارند، بنابراین وام دار همه کسانی هستند که برای امنیت میهن تلاش کرده اند.

تعداد المپیادها از ۸ به ۱۵ رسید

در ادامه مراسم عنایت سالاریان معاون مرکز استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان اظهار کرد: امروزه حال المپیادی‌ها خوب نیست اما حال المپیاد خوب است، تعداد المپیادها از ۸  در سال ۹۶ به ۱۵ المپیاد در سال ۹۸ رسیده است.

وی افزود:پس از ۴ بار میزبانی برای ۵ میزبانی دیگر در آینده نیز برنامه ریزی شده است.

سالاریان جای المپیادی‌ها در اداره کشور را خالی دانست و گفت: از مسئولان تقاضا دارم که توجه بیشتری به دانش آموزان عرصه المپیاد کنند.

وی اعلام کرد: امروز به دلیل طبقاتی شدن المپیادهای علمی بیش از ۸۶ درصد مدال‌آوران از ۷ استان کشور هستند و یک میلیون المپیادی در ۸ سال گذشته در مسابقات شرکت کردند و به عنوان ۲ هزار و ۷۰۰ شخصیت مستعد در کشور شناخته شدند.

سالاریان معتقد است که دسترسی به منابع برای المپیادی‌ها ناممکن و کم است. فرایند اعزام نمایندگان ایران نیز بسیار سخت و گاهی با استرس فراوان انجام می‌شود، سال گذشته دانش آموزان برای حضور در المپیاد با هزینه شخصی اجازه خروج پیدا کردند که این موضوع باعث دلسردی بسیاری شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ادغام باشگاه دانش پژوهان و مرکز ملی استعدادهای درخشان با آموزش و پرورش در سال ۸۹، غیرعلمی و غیرکارشناسی بود. برای بهتر شدن حال المپیادی‌ها باید به وضعیت سال ۷۴ بازگردیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha