«ابراهیم خدایی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: داوطلبانی که در کنکور سراسری قبول نشده اند یا پذیرفته شده اما از رشته خود راضی نیستند و نظرشان تغییر کرده بود امکان ثبت نام در این دوره ها داشتند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در مورد ظرفیت پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری و پذیرش های بدون آزمون دانشگاه ها تاکید کرد: در آزمون سراسری امسال ۱۹۱ هزار و ۲۱۵ نفر پذیرفته شدند و برای پذیرش های بدون آزمون ۵۹۶ هزار نفر ظرفیت پذیرش اعلام کردیم.
خدایی گفت: ثبت نام از پذیرفته شدگان بدون آزمون با دو سه روز تاخیر در دانشگاه ها آغاز می شود که مراکز آموزش عالی آمادگی پذیرش این دانشجو را دارند.
به گزارش ایرنا، بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، مقرر شد پذیرش در ۸۵ درصد رشته ها از طریق سوابق تحصیلی صورت گیرد. از این رو، برای نخستین بار پذیرش بدون آزمون برای مهرماه امسال از ۲۰ اسفندماه ۹۷ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد و این مهلت شب گذشته بعد از هفت ماه پایان یافت.
بر اساس اعلام حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور بیش از ۲۵۶ هزار نفر در این دوره ها ثبت نام کردند و آمار نهایی ۲۹ شهریورماه مشخص می شود.
داوطلبان برای دریافت پذیرش باید طبق فراخوان دانشگاهها و مؤسسات پذیرنده مدارک لازم را در زمان تعیین شده به دانشگاهها و مؤسسات ارسال می کردند. در شیوه جدید پذیرش بدون آزمون داوطلبان برای چندین دانشگاه یا مؤسسه پذیرنده موجود در اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخواست پذیرش دادند ولی در نهایت امکان قبولی در یک رشته یا دانشگاه دارند.
دانشگاهها و مؤسسات باید با رعایت قوانین و مقررات مربوطه مانند سهمیهبندی نسبت به پذیرش دانشجو در سقف ظرفیت تعیین شده توسط شورای گسترش آموزش عالی اقدام و برای ثبتنام مشروط پذیرفتهشدگان اقدام و اسامی آنها را برای تائید به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کنند.
عمده پذیرش های بدون آزمون در دانشگاه های غیردولتی، پیام نور، پردیس های خودگردان و دوره های مجازی دانشگاه ها انجام می شود.
نظر شما