مجتهد در توییتی نوشت: اینکه بن سلمان دستور داده تا طی روزهای آینده اولویت صادرات بنزین باشد و نه مصرف داخلی، ثابت می کند که ادعاهای او درباره اینکه توانسته خسارت های ناشی از بمباران بر تاسیسات نفتی این کشور را تعمیر کند، دروغ است.
وی در ادامه نوشته است: بر این اساس، انتظار می رود که کاهش عرضه بنزین در جایگاه سوخت طی روزهای آینده همان گونه که اکنون در برخی از شهرها مشاهده می شود، تشدید شود.
روز جمعه روزنامه القدس العربی در گزارشی نوشت: پخش ویدئوهایی از صف های طولانی خودروها در جایگاه های سوخت شهر ریاض نشان می دهد که صدها خودرو در پمپ بنزین ها متوقف شده و شهروندان سعودی منتظر دریافت بنزین هستند.
این وضعیت علاوه بر ریاض در بسیاری از شهرهای عربستان نیز حاکم است و سوخت رسانی به بسیاری از جایگاه ها به طور کامل قطع شده است.
بر اساس گزارش یک موسسه اعتبارسنجی آمریکایی به نام "استاندارد اند پورز"، عربستان برای تامین کمبود سوخت باید به مدت حداقل یک ماه، روزانه ۳ میلیون بشکه نفت در روز بر تولیدات خود بیافزاید.
جنبش انصارالله یمن شنبه گذشته در واکنش به تجاوز نظامی سعودی و محاصره یمن و ادامه حملات هوایی سعودی به مناطق مختلف یمن، پالایشگاه های «بقیق» و «خریص» در شرق عربستان را هدف حملات پهپادی قرار داد که در نتیجه آن ۵۰ درصد تولید عربستان کاهش و صادرات نفت این کشور به طور موقت مختل شد و بهای نفت در بازار جهانی افزایش و شاخص بورس عربستان بیش از ۲ درصد کاهش یافت.
نیروهای انصارالله یمن روز دوشنبه نیز عربستان و امارات متحده عربی را به حملات بیشتر در صورت متوقف نشدن تجاوز نظامی، تهدید کردند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هم ضمن رد اتهامزنی های بی اساس مبنی بر نقش داشتن ایران در انجام حملات به تاسیسات نفتی آرامکو تاکید کرد: اگر تهدیدی علیه ایران مطرح شود، با همان قاطعیتی که به تجاوز اندک پهپاد آمریکایی پاسخ دادیم، جواب خواهیم داد.
نظر شما