۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰
کد خبر: 83486712
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رشد ۲ درصدی تعداد دانش‌آموزان کشور

۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰
کد خبر: 83486712
رشد ۲ درصدی تعداد دانش‌آموزان کشور

یزد- ایرنا- مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس اطلاعات سامانه سناد (سامانه نام نویسی الکترونیکی دانش‌آموزان)، امسال ۱۴ میلیون و ۶۵۰ دانش‌آموز راهی مدارس شدند که نسبت به سال تحصیلی گذشته ۲ درصد رشد دارد.

"عباس سلطانیان" روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در یزد افزود: این تعداد شامل دانش آموزان دوره پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع ۴۹ درصد دانش آموزان را دختر و ۵۱ درصد پسر تشکیل می دهند اظهار داشت: البته این اعداد در دوره‌های مختلف تحصیلی، متفاوت است.

وی با بیان اینکه تعداد دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه نسبت به سال تحصیلی گذشته تغییر نکرده خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی گذشته ۲ میلیون ۶۲۰ هزار دانش آموز در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل بودند که از این تعداد یک میلیون و ۷۱۳هزار دانش آموز معادل ۶۵ درصد در شاخه نظری و ما بقی در شاخه‌های فنی و حرفه ای و کار دانش تحصیل می‌کردند.

سلطانیان اضافه کرد: بر اساس اهداف قانون برنامه ششم توسعه، تا سال ۱۴۰۰ ، ۵۰ درصد دانش آموزان دوره دوم متوسطه باید در شاخه های مهارتی مشغول به تحصیل شوند که این از سیاست‌های اصلی وزارتخانه است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این در شورای عالی وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری هستیم تا در  شاخه نظری و دوره اول متوسطه با توجه به اهداف دوره تحصیلی، بحث مهارت آموزی را نهادینه کنیم.

سلطانیان خاطر نشان کرد: تببین اجرای متوازن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از رویکردهای اصلی این وزارتخانه است و همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت ملزم هستند که براساس راهکارهای سند مورد اشاره و برنامه‌های تنظیم شده در این راستا گام بردارند.

وی تعداد مدارس کشور را ۱۱۶ هزار باب بیان کرد و گفت: از این تعداد ۱۱ هزار و ۹۵۳ باب در دوره دوم متوسطه میزبان دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید است.

کمبود نیروی انسانی، چالش مهم وزارت آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی از مشکلات وزارت آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است که بارها هم این مشکل اعلام شده و با توجه به اینکه  تعداد زیادی فرهنگیان بازنشسته می شوند این مشکل در سالهای آینده بیشتر خواهد شد.

وی اظهار داشت: تمام تلاش مسوولان وزارت آموزش و پرورش این است که با افزایش ورودی در دانشگاهیان و استفاده از ظرفیت‌های قانونی دیگر بتوانند کمبود نیروی انسانی را جبران کنند.

سلطانیان خاطر نشان کرد: در این زمینه قطعا حمایت مسوولان ارشد نظام ضروری است تا ردیف استخدامی بیشتری به این وزارتخانه اختصاص بدهند.

همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ و در نخستین مهرماه، ۲۶۸ هزار و ۸۵۱ دانش آموز در استان یزد راهی کلاس‌های درس شدند؛ این تعداد دانش‌آموز در ۲ هزار و ۱۰۶ واحد آموزشی و ۱۱ هزار و هشت کلاس درس تحصیل می‌کنند.

۲۰۸۸/ ۶۱۹۷

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha