مشکلات درمانی قم در کمیسیون بهداشت مجلس پیگیری می‌شود

قم- ایرنا- رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات بهداشتی و درمانی استان قم در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیری می شود و به دنبال جذب بودجه برای رفع برخی از مسائل استان هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، علی نوبخت روز پنجشنبه در جلسه‌ای با حضور اعضای هیات رئیسه این دانشگاه افزود: قم ظرفیت دارد که به‌عنوان آزمونه اجرای طرح نظام ارجاع باشد و از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم تقاضا داریم در این زمینه تلاش کنند.

وی در ادامه گفت: ولخرجی‌ها در مسائل درمانی از بین برود و در راستای جلوگیری از اتلاف هزینه‌ها باید تلاش کرد.

وی اضافه کرد: امنیت و سلامت اساس هر حکومت است و باید یادمان باشد که در چه شرایط جنگ اقتصادی هستیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بابیان این‌که آسیب‌شناسی در کارها باید در دستور کار باشد، گفت: خدمات گسترده‌ای در حوزه بهداشت و درمان در سطح کشور در حال انجام است، اما متاسفانه اجرای برخی برنامه‌های غلط موجب بروز مشکلاتی شده که امیدواریم برطرف شود.

ابوالفضل سروش بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های درمانی در قم قابل‌مقایسه با گذشته نیست و اقدام‌های ارزشمند بسیاری در این عرصه انجام‌شده است.

وی با اشاره به مشکلات درمانی قم، گفت: کمیسیون آماده همکاری برای رفع این مشکلات است و امیدواریم بتوانیم با کمک نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان، این مشکلات برطرف شود.

عضو دیگر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: اجرای سیستم ارجاع و سطح‌بندی خدمات امری است که مجلس بارها بر آن تاکید دارد.

حیدر علی عابدی گفت: در قانون چیزی را کم نداریم، اما اجرای آن به‌درستی باید انجام شود، توجه به برنامه و قوانین تمامی مشکلات را برطرف می‌کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، حساسیت به مسائل درمانی استان قم دارد که از تلاش‌های آن‌ها قدردانی می‌کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری گفت: نظام ارجاع امر مهمی است که متاسفانه به آن توجه نشد و این امر علاوه بر افزایش هزینه‌ها موجب بروز مشکلات بسیاری نیز شده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بابیان این‌که قم مشکلات بسیاری در حوزه بهداشت و درمان دارد، افزود: البته این استان نسبت به آنچه بود رشد کرده و توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان را شاهد هستیم، اما نباید مشکلات و کمبودهای بهداشتی و درمانی را نادیده گرفت.

ذوالنوری ادامه داد: با توجه به جایگاه قم و حضور توریست‌های درمانی در این شهر، باید در توسعه خدمات‌رسانی در همه زمینه‌های بهداشتی و درمانی قدم برداریم.

محمدرضا قدیر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه ضمن قدردانی از حضور رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان در استان قم، ابراز امیدواری کرد: شاهد رفع مشکلات و تنگناها در بخش بهداشت و درمان استان باشیم.

رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با سفر به قم از طرح‌های بهداشتی و درمانی این استان بازدید کردند؛ همچنین اعضای این کمیسیون با حضور در بیمارستان شهید بهشتی قم، ضمن عیادت از بیماران، در جریان وضعیت خدمات‌رسانی به بیماران قرار گرفتند.

/۲۰۸۵/ ۱۱۷۵

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha