محمد علی فرهمند راد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح زیر کشت گردو در نیشابور ۳۴۰ هکتار است که از این میزان ۳۰۰ هکتار بارور بوده و به دلیل بروز سرمای دیر رس بهاره و سرمازدگی در پاره ای از مناطق حدود ۱۰ هکتار کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: میانگین تولید گردو در هر هکتار باغ بارور یک تن و درآمد حاصل از این مقدار تولید برای باغداران نیشابور افزون بر ۱۵ هزار میلیارد ریال است.
وی گفت: ارقام گردوی شهرستان نیشابور بیشتر ارقام محلی است و مهمترین آفت آن کرم خراط می باشد که رعایت اصول بهزراعی داخل باغ شامل تغذیه، آبیاری، هرس و معدوم نمودن شاخه های آلوده و عدم انتقال چوب های آلوده از مهمترین راههای جلوگیری از پیشرفت و گسترش این آفت است.
هم اکنون ۷۶ نوع از ۸۳ نوع محصول تولیدی کشاورزی استان خراسان رضوی در نیشابور کشت میشود و ۹۱ هزار و ۵۰۸ هکتار زمین در این شهرستان زیر کشت محصولات کشاورزی است که از این سطح ۱۳ هزار و ۲۰۸ هکتار کشت دیم و بقیه کشت آبی است و ۵۰ هزار نفر در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت دارند.
نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم استان خراسان رضوی را دارد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹/۶۰۵۳
مشهد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: برداشت گردو از باغات این شهرستان با ۲۳ درصد کاهش نسبت به پارسال به ۳۰۰ تن رسید.
نظر شما