۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۸
کد خبر: 83497069
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سالانه ۲۸ کارگاه آموزشی پیش از طلاق در کردستان برگزار می‌شود

سنندج - ایرنا - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: سالانه ۱۴ مرکز مشاوره خانواده مجری آموزش‌های پیش از طلاق این استان در قالب طرح مهر ۲۸ کارگاه برپا می کنند که در مجموع ۲۰۰ زوج در آن آموزش می‌بینند.

رضا اعظمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵ درصد زوج های شرکت کننده در کارگاه‌ها و دوره های آموزشی برای زوجین در آستانه جدایی (طرح مهر) از طلاق منصرف می‌شوند و شاهد سازش آنها هستیم.

وی اضافه کرد: برگزاری کارگاه‌های مهر با هدف ارتقا کیفیت زندگی، کاهش تعارض‌های زناشویی و افزایش رضایت زناشویی توانسته است کیفیت زندگی زوج‌های متقاضی طلاق را بطور معناداری افزایش دهد.

اعظمی با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی می تواند در برنامه‌های پیشگیری از طلاق و رفع تعارضات زناشویی موثر واقع شود، افزود: پیشتر برگزاری این کارگاه‌ها فقط برای طلاق‌های توافقی اجباری بود که اکنون بر اساس دستورالعمل جدید این دوره‌ها برای همه درخواست‌های طلاق برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان از ابتدای سال ۹۵ همه پرونده‌های طلاق توافقی به صورت متمرکز برای انجام مشاوره‌های فردی وگروهی به مراکز مشاوره خانواده همکار با معاونت ارجاع داده می‌شود.

اعظمی اظهار داشت: برگزاری این دوره های آموزشی برای زوجین به عنوان فرصتی برای بازنگری مسیر طی شده و تامل بر ویژگی های فردی خود و همسر برای خودشناسی و آشنایی با مهارت های زندگی مشترک می تواند کمک قابل توجهی به پیشگیری از طلاق و صیانت از نهاد خانواده کند.

وی گفت: در این راستا، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان برنامه های متنوعی به منظور کاهش طلاق، برگزاری دوره های مدیریت مهارت و دانش رفتار (طرح مهر) را در دستور کار خود قرار داده است.

اعظمی تاکید کرد: زوجین زیر نظر مربیانی که دوره‌های تربیت مربی را طبق دستورالعمل ملی در راستای توانمند سازی زوجین، بازگشت به زندگی مشترک، ارتقا خودآگاهی و مهارت های زندگی مبتنی بر سبک ایرانی اسلامی گذرانده اند، آموزش می بینند.

وی افزود: مربیان با تلفیقی از آموزه های دینی و روانشناسی تلاش می کنند فرد به خودشناسی رسیده و به مرتبه ای از بصیرت و آگاهی و شناخت فردی و اجتماعی برسد که توانایی رویارویی با مسائل را در زندگی مشترک داشته باشد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یادآور شد: حضور متقاضیان طلاق در این کارگاه‌های گروهی در کنار انجام مشاوره فردی، فرصتی را برای بازنگری در تصمیم جدایی زوجین فراهم می‌آورد که با توجه به بازخوردهای موجود مورد استقبال زوجین قرارگرفته است.

وی تاکید کرد: از جمله آسیب‌های جدی در کشور، از هم گسیختگی خانواده ها و افزایش طلاق توافقی در میان زوج های ایرانی است.

اعظمی با اشاره به تغییرات سریع ناشی از دوره گذار جامعه از سنت به مدرنیته به عنوان مهمترین عامل از هم گسیختگی نظام سنتی خانواده، اظهار داشت: کمبود مهارت‌های زندگی مشترک، کاهش مسئولیت پذیری و تعهد اخلاقی، وابستگی خانوادگی فرزندان به والدین، نبود استقلال فکری و مشکلات اقتصادی از عوامل این ناهنجاری اجتماعی است.  

۶۱۰۸/۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha