سهیلا شیخی روز سهشنبه در حاشیه آیین افتتاح مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصهگویی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایجاد بستر مناسب برای سازماندهی، توسعه، آموزش و ترویج فعالیت و برنامههای قصهگویی در استان از جمله اهداف تشکیل این انجمن است.
وی با اشاره به اینکه این انجمن به سه شیوه عضوگیری میکند، اضافه کرد: این شیوهها شامل عضویت وابسته، عضویت پیوسته و عضویت افتخاری بود و هم اکنون ۷۰ عضو وابسته در انجمن قصهگویی کردستان حضور دارند.
شیخی افزود: عضوهای وابسته کسانی هستند که در جشنوارههای منطقهای یا استانی برگزیده شدند و در دورههای آموزشی شرکت میکنند و پس از ۲ سال عضویت وابسته و حضور در دورههای این انجمن به عنوان عضو پیوسته به عضویت انجمن در میآیند و برای آنها کارت عضویت صادر میشود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان یادآور شد: عضوهای افتخاری این انجمن شامل استادان، پیشکسوتان و قصهگوهای قدیمی استان است که جهت همکاری در جلسات این انجمن شرکت میکنند.
وی با بیان اینکه ثبت نام در این انجمن از امروز آغاز شده است، گفت: از کسانی که در استان در زمینه قصهگویی توانایی دارند و صاحب اثر هستند دعوت میشود با مراجعه به مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای عضویت در این انجمن اقدام کنند.
شیخی با بیان اینکه این انجمن قبل از شروع بکار به صورتی رسمی ۱۰ کارگاه در شهرستان های سنندج، کامیاران، مریوان و قروه برگزار کرده است، افزود: این انجمن یک مورد همکاری با انجمن معلولان باران در شهرستان قروه داشته که حاصل این همکاری برگزاری یک جشنواره در زمینه قصهگویی با حضور ۱۸ قصهگو بوده است.
وی تاکید کرد: امیدواریم با آغاز فعالیت این انجمن بتوانیم قصه گویی را در تمام نقاط استان رواج و توسعه دهیم چرا که قصهگویی ورود افراد به دنیای زیبایها است.
مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی روز سه شنبه ۹ مهر با حضور ۳۵ قصه گوی منتخب از سراسر استان کردستان در سالن مرکز شماره ۴ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سنندج آغاز بکار کرد.
۷۳۴۹/۹۱۰۲
نظر شما