فقط استاد و دانشیار بازنشسته با دانشگاه‌ها همکاری می‌کنند

تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فقط استاد تمام و دانشیار بازنشسته شاخص می‌توانند بعد از بازنشستگی با دانشگاه‌ها همکاری کنند.

هیات عمومی دیوان عدالت اداری هفته گذشته با ابطال نامه مدیرکل اداره لوایح، تدوین و تنقیح قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد که دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی نیز مشمول قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان هستند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۹۶ یک اصلاحیه به آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها اعمال کرد که بر اساس آن دانشگاه ها هستند عضو هیات علمی را با توجه به مرتبه علمی آنان بدون نیاز به وصول درخواست عضو ذی نفع بازنشسته می کند.
به عنوان مثال مربی آموزشیار- مربی پژوهشیار با ۳۰ سال سابقه خدمت یا سن ۶۵ سال، مربی آموزشی-مربی پژوهشی با ۳۰ سال سابقه خدمت یا سن ۶۵ سال، استادیارآموزشی- استادیار پژوهشی با ۳۰ سال سابقه خدمت یا سن ۶۵ سال، دانشیار آموزشی- دانشیار پژوهشی با سن ۶۷ سال و استاد آموزشی- استاد پژوهشی با سن ۷۰ سال می توانند بازنشسته شوند.
«منصور غلامی» در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره به کارگیری بازنشستگان در دانشگاه ها و این وزارتخانه اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بازنشستگان را به کار نمی گیرد اما استادان بازنشسته اجازه دارند در دانشگاه بمانند و ضمن حفظ دفاترشان، تدریس کرده و حق التدریس دریافت کنند.
وی تاکید کرد این استادان البته راهنمایی و هدایت پایان نامه ها را هم بر عهده دارند.
وزیر علوم به کارگیری استادان بازنشسته را استفاده از ظرفیت و تجربیات آنان دانست و تاکید کرد: این مسئله به معنای همکاری با آنان در قالب استخدامی، قراردادی و به صورت تمام وقت نیست.
غلامی این نکته را هم خاطرنشان کرد که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها توصیه کرده است آن دسته از استادان بازنشسته ای را به کار گیرد که استاد تمام یا دانشیار و از نظر علمی شاخص هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha