پاسی ها در حالی چهارمین فصل حضورشان در لیگ دسته دوم فوتبال کشور را سپری می کنند که این روزها تامین منابع مالی این تیم به سختی صورت می گیرد.
شاگردان احمد جمشیدیان با گذشت ۲ ماه و نیم از حضورشان در همدان، هنوز ریالی دریافت نکرده اند و این در حالیست که اغلب غیربومی هستند.
این شرایط باعث شده تا صدای بازیکنان پاس در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات خود بلند شود و خواستار رسیدگی به این موضوع شوند.
در نگاه نخست باید به این نکته اشاره کرد که در همین چند ماه اخیر بیش از پنج میلیارد ریال به پاس تزریق شده که البته برای تسویه بخشی از بدهی ها، ورودی مسابقات و تامین البسه تیم هزینه شده است.
با این حال بازیکنان و کادر فنی پاس تاکنون ریالی دریافتی نداشته اند و این وضعیت گام های لرزان را در ادامه مسیر پاس برجای خواهد گذاشت.
دیدگاه مسوولان پرداخت بودجه مناسب تا به اینجا است اما همین مقدار بودجه صرف مشکلات گذشته تیم شده و چیزی عاید بازیکنان این فصل نشده است.
هر چند تاکنون حمایت های محسن جهانشیر مدیرکل ورزش و جوانان همدان باری از دوش بدهی های سنگین پاس برداشته اما تیم فصل جاری پاس را تامین نکرده است.
بی اعتنایی به چراغ سبز حامیان مالی
شرایط پاس به گونه ای است که مسوولان اجرایی استان نمی توانند کمکی به این تیم داشته باشند.
در واقع منع کمک های دولتی به تیم های ورزشی در سطح حرفه ای باعث شده تا دست مسوولان برای حمایت همه جانبه از این تیم بسته باشد.
نکته جالب توجه اینکه با وجود محدودیت ها و مشکلات مالی تیم پاس، اعتنایی به حامیان مالی نمی شود.
این روزها نام یکی از حامیان مالی از تیم پاس در بین هواداران مدام زمزمه می شود و حتی در بازی پاس مقابل تراکتورسازی نیز هواداران او را صدا زدند و خواستار حضورش در تیم شدند.
این سرمایه دار فوتبالدوست دو فصل قبل در جایگاه مدیرعاملی باشگاه نیز ۴ میلیارد ریال کمک مالی به پاس داشت اما اختلاف نظرها سبب شد تا از این تیم جدا شود.
حالا او باردیگر برای حضور در پاس چراغ سبز نشان داده و در مقابل توجهی به این مهم که مطالبه فوتبالدوستان است، نمی شود.
امیرعظیمی تمایل زیادی برای بازگشت به تیم پاس دارد و در این باره می گوید: پاس تیم ریشه دار و بزرگی است و هرگز جایگاهش در لیگ ۲ نیست.
وی بیان کرد: مشکلی برای بازگشت به تیم و کمک به پاس ندارم منتهی مسوولان باید ابتدا بخواهند و سپس نشستی را برای بررسی شرایط تیم داشته باشیم.
عظیمی خاطرنشان کرد: حیف است پاس هر سال با این وضعیت درجا بزند و با وجود شایستگی نتواند حداقل به لیگ یک صعود کند.
وی اضافه کرد: امروزه مشکل اغلب تیم ها مالی است و تیمی می تواند موفق عمل کند که در کنار کادر فنی مجرب و بازیکنان شایسته، به لحاظ مالی نیز تامین شود.
با وجود اینکه هواداران تیم پاس خواستار حضور عظیمی در باشگاه هستند، دست اندرکاران ورزش همدان مدام امروز و فردا میکنند.
پاس هم اکنون توسط محمد مظهری سرپرستی می شود اما او نیز تاکنون توان اینکه بتواند حامی مالی مقتدر جذب کند را نداشته و اسپانسرهای خرد نیز بکار این تیم نمیآید.
حالا زمزمه هایی از کمک مالی یکی دیگر از سرمایه داران همدانی به گوش می رسد که البته منوط به توافق او با استانداری همدان است.
این سرمایه دار فصل قبل هم کمک مالی به تیم پاس داشت و هرکجا که پاس به مشکل برخورد می کرد، این تیم را مورد حمایت قرار می داد و سپس مسئولان با وی تسویه می کردند.
دستگاه ورزش تنها حامی پاس
با این حال در این مدت فقط دستگاه ورزش توانسته منابع مالی پاس را تامین کند.
محسن جهانشیر به خوبی می داند که تیم پاس یکی از آیتم های عملکردی وی از نگاه مسئولان ارشد استان به شمار می رود بنابراین نباید مورد آسیب قرار بگیرد.
به هر ترتیب پاس خواسته یا ناخواسته با ورزش همدان عجین شده و باید این مسیر را همه ساله طی کرد.
منتهی در سال های اخیر اختلاف نظرها، تنگ نظری ها و سومدیریت سبب شده تا پاس آنطور که باید در نتیجه گیری موفق عمل نکند و ماندن در لیگ ۲ به عادتی همیشگی تبدیل شود.
امسال نیز دستگاه ورزش در حمایت از پاس در حد توان سنگ تمام گذاشته و حتی صدای برخی از هیات های ورزشی نیز درآمده است.
اما این روند به طور قطع دوام نخواهد داشت چرا که پاس با گذشت دومین هفته از حضورش در این مسابقات با مشکلات مالی مواجه شده و توان دستگاه ورزش نیز بیش از این نیست.
انتظار می رود محسن جهانشیر مدیرکل ورزش و جوانان همدان به امروز و فردا حل شدن مشکلات پاس پایان دهد و تا دیر نشده از حامیان مالی که این روزها چراغ سبز نشان می دهند، استفاده کند.
بدون تردید می شود با رعایت قوانین و ضوابط، حامیان مالی را جذب تیم پاس کرد و زمینه را برای فعالیت آنها به هر نحو که در چارچوب سیاست های باشگاه است، فراهم ساخت.
پاس هم اکنون با ۲ امتیاز در رتبه دهم جدول چهارده تیمی گروه ب لیگ دسته ۲ قرار دارد.
۷۵۲۰/۲۰۸۷
نظر شما