به گزارش ایرنا، دکتر مولود حسینی روز سه شنبه در نشست مسئولان شهرستان جوانرود و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به شرایط جنگ نابرابر اقتصادی، مشکلاتی از لحاظ مالی برای بیمارستان ها بوجود آمده و بیمارستان ما هم از این قاعده مستثنی نبوده است.
وی اظهار داشت: با وجود شرایط یادشده از نظر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تاکنون هیچ کم و کاستی در شهرستان جوانرود بوجود نیامده است.
سرپرست بهداشت و درمان جوانرود، به جذب پزشکان متخصص در بیمارستان این شهرستان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: برای بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود ۲۳ تا ۲۴ پزشک متخصص در رشته های مختلف جذب شده اند و تنها متخصصی که نیاز است زنان است که آن هم در حال جذب است.
حسینی در ادامه افزود: راکد ماندن پروژه های عمرانی مهمترین مشکل حوزه بهداشت شهرستان جوانرود است که امیدواریم با همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برطرف شود.
وی یادآور شد: از دیگر مطالبات حوزه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود اورژانس هوایی و دانشکده پرستاری و مامایی است که پیگیر آن هستیم.
شهرستان جوانرود یک بیمارستان و درمانگاه تخصصی، یک مرکز فعال جامع سلامت شهری و روستایی، سه مرکز جامع سلامت روستایی، پنج پایگاه سلامت روستایی، ۳۰ خانه بهداشت، یک مرکز فوریت های پزشکی، ۲ مرکز جاده ای روستایی زلان و مزران، آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان و مرکز آموزش بهورزی دارد.
معاون فرماندار جوانرود نیز در این جلسه به اهمیت بهداشت و درمان در زندگی مردم اشاره کرد و گفت: بهداشت و درمان محور توسعه و از نیازهای اساسی و حیاتی جامعه است.
کمال شهسواری، با اشاره به راکد ماندن پروژه های حوزه بهداشت بر پیگیری اجرای این پروژه ها و رفع نواقص و ارتقای شاخص های بهداشتی و درمانی و ارائه خدمات مطلوب به مردم تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه هم گفت: جوانرود نگین اورامانات است و در حوزه درمان نقش محوری دارد.
دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به گستردگی حوزه بهداشت و درمان افزود: با وجود همه مشکلات و تنگناها کارهای خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه انجام گرفته و هر روز روندی رو به رشد دارد.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
۷۴۵۳/۸۰۶۶