حبیب یزدانپناه روز سه شنبه در نشست گردشگری و توسعه که با حضور فعالان و علاقهمندان این حوزه برگزار شد، اظهار داشت: هم اکنون چهار مجوز به سرمایه گذران واگذار شده و چهار مجوز دیگر نیز در حال واگذاری است.
در خراسان شمالی به دستور استاندار مجوزهای بینام سرمایه گذاری به منظور کاهش مدت زمان و موانع پیش روی سرمایهگذاران صادر می شود.
وی افزود: شناسایی این نقاط موجب شده تا محل هایی که مستعد سرمایه گذاری در استان است و در نزدیک مسیر ارتباطی شرق تا غرب قرار دارد شناسایی شود تا بتوانیم با بهره برداری از این پروژه ها، مسافران را در استان نگاه داریم.
وی با بیان اینکه این نقاط ظرفیت ایجاد انواع پروژه های گردشگری را دارد اظهار کرد: این پروژه ها در صورت بهره برداری، بهترین و سودآورترین زمینه های گردشگری را دارند و استعلام برای گرفتن موافقت اولیه آن ها اخذ شده و تاکنون مخالفت دستگاه های اجرایی پیرامون این پروژه ها دیده نشده است.
یزدانپناه خراسان شمالی را به دلیل دارا بودن جاذبه های گردشگری و طبیعت چهار فصل و نیز تنوع فرهنگ و اقوام گوناگون، دارای شرایط ویژه در زمینه گردشگری دانست و افزود: برای این که گردشگری بتواند توسعه به همراه داشته باشد باید نگاه ای جزیره ای به آن متوقف شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود به پرداخت ۱۸۴میلیارد ریال تسهیلات روستایی و عشایری به بخش بومگردی و صنایع دستی استان اشاره کرد و گفت: ۲۷۰ میلیارد ریال نیز از منابع صندوق توسعه ملی برای پروژه های گردشگری این استان پرداخت شده است.
وی همچنین به تسهیلات مشاغل خانگی نیز اشاره کرد و گفت: ۱۸ میلیارد ریال نیز به متقاضیان دریافت تسهیلات در این بخش که مرتبط با صنایع دستی و گردشگری بودند پرداخت شد.
وی اظهار داشت: با سرمایه گذاری و بهره برداری از این پروژه ها می توان از ظرفیت مسافران عبوری استفاده و ماندگاری آنان در استان را تثبیت و خراسان شمالی را از معبر به مقصد تبدیل کرد.
خراسان شمالی دارای بیش از ١١۵ جاذبه گردشگری، دو منطقه نمونه ملی، ٢٢ منطقه نمونه گردشگری استانی و هشت روستای هدف گردشگری است.
این استان در حد فاصل استان های شمالی به مشهد مقدس واقع است.
ب/ ۶۰۴۲
نظر شما