دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت های خود را مبنای حرکت به دانشگاه نسل سوم طراحی کرده است و به دنبال توسعه کارآفرینی در میان دانشجویان و اساتید است. بر همین اساس امروز سه شنبه این دانشگاه تفاهمنامهای با شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز منعقد کرد.
این تفاهمنامه میان «یحیی آل اسحاق» رئیس هیات مدیره بنیاد امیرکبیر و «مجتبی نوریان» مدیرعامل و عضو هیات مدیره بنیاد امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز با هدف شناسایی، امکان سنجی، ایده یابی و پیاده سازی فرصتهای همافزایی به مدت سه سال منعقد شد.
براساس این تفاهمنامه طرفین متعهد میشوند تمام تلاش ممکن را برای انجام آن به کار گیرند و در صورت لزوم نسبت به تدوین و تعیین راهکارهای اجرایی جهت تسریع در پیشبرد تفاهمنامه اقدام کنند.
از محورهای این تفاهمنامه می توان به تأسیس مرکز کسب و کار دیجیتال توسط بنیاد و با مشارکت گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز اشاره کرد که نخستین مرکز دانشگاهی در این زمینه محسوب میشود.
مجتبی نوریان مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکیبر درباره امضاء تفاهمنامه گفت: بنیاد دانشگاه امیرکبیر با توجه به ظرفیتهای دانشگاه و توانمندی و تجارب خود در حوزه کسب و کار دیجیتال درصدد ایجاد نخستین مرکز دانشگاهی کسب و کار دیجیتال در کشور است.
وی گفت: موضوع کسب و کار دیجیتال در دنیا چندان جدید نیست و مفاهیم آن نیز در کشور تدریس می شود. اما کسب و کار دیجیتال به صورت نظاممند و جامع در ایران پیگیری نشده است.
مدیرعامل بنیاد دانشگاه امیرکیبر افزود: لازم است دانشگاهها به سمت فعالیتهای دیجیتال محور حرکت کنند و این حوزه در مراکز دانشگاهی توسعه یابد.
معتمدی: دانشگاه امیرکبیر رتبه ۲۲ کیواس در حوزه ارجاعات مقالات را کسب کرد
سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم امضاء تفاهمنامه با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه های علمی و پژوهشی بسیار فعال است، گفت: براساس رتبهبندی جهانی این دانشگاه در حوزه ارجاعات به مقالات رتبه ۲۲ جهان را کسب کرده است. یعنی به ازای هر استاد ۴.۲ مقاله تولید میشود که این تعداد بسیار بالا است.
وی گفت: زمانی ادعا میشد که دانشگاه باید الکترونیک شود، اما اکنون می گویند دانشگاه باید دیجیتالی شود. یعنی باید فاصله رسیدن به دیجیتالی شدن دانشگاه را کم کنیم و این تفاهم نامه به حرکت دانشگاه به سوی دیجیتالی شدن در مسائل مختلف مالی و اداری کمک می کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: قصد داریم فعالیتهای دانشگاه به صورت متمرکز توسعه یابد و نتایج این تفاهمنامه می تواند به دیگر دانشگاهها نیز بسط داده شود.
اکبرپور شیرازی رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: مدرسه کسب و کار مسیر دسترسی دانشگاه به صنایع را برای ارائه خدمات علمی، هموار میکند و فرصت ارزندهای برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری متناسب سازی شده با نیازهای واقعی صنعت است.
وی گفت: برای رسیدن به هدف تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه نسل سوم، ایجاد مدرسه کسب و کار امیرکبیر با حمایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی پیگیری میشود. گروه بین رشتهای مهندسی فناوری اطلاعات نیز با همکاری پنج دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر کار خود را آغاز کرد.
رییس دانشگاه مدیریت خاطرنشان کرد: در مهر ماه سال جاری گرایش تجارت الکترونیک در دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشجو پذیرفت. امیدواریم در ادامه فعالیت این گروه میان رشتهای سایر گرایشهای پیشبینی شده به تدریج اجرا شود.
نظر شما