سیدمسعود عظیمی عصر سهشنبه در کارگروه اشتغال شهرستان ابرکوه اظهار کرد: تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه رونق تولید و ایجاد اشتغال و بیاثر سازی توطئه های دشمنان در جنگ اقتصادی، با حرکت جهادی و انقلابی همه بخشها مسیر میشود.
وی افزود: دشمن درجنگ اقتصادی ۲ برنامه اصلی طراحی کرده که ایجاد نارضایتی در بین مردم و ناکارآمد جلوه دادن نظام ، محور این برنامههاست .
عظیمی ادامه داد: با ظرفیتهای فراوانی که در استان یزد وجود دارد، مسئولان باید یافتن راهکارهای مناسبت و افزایش تعامل بین بخشی زمینه فعالیت کارآفرینان برای اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی را فراهم کنند.
معاون استاندار یزد همچنین با تبیین ظرفیتهای شهرستان ابرکوه در زمینه دامپروری، کشاورزی نوین و صنایع وابسته، خاطر نشان کرد: در حوزه پرورش آبزیان باتوجه به وجود حدود ۸۰۰ استخر ذخیره آب کشاورزی، زمینه تولید و پرورش ماهیان گرم آبی در ابرکوه فراهم است .
عظیمی با بیان وجود زمینه مساعد برای پرورش گاو شیری در ابرکوه خاطر نشان کرد: باتوجه به پیشرفت ۷۰ درصدی یک واحد تولید فرآوردهای لبنی با ظرفیت ۲۰۰ تن در روز در این شهرستان بهره برداری از این طرح میتواند زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر را فراهم کند .
وی یادآورشد: هم اکنون روزانه ۴۰ تن شیر در شهرستان ابرکوه تولید به دیگر نقاط کشور برای تبدیل فراوردهای لبنی ارسال می شود که در صورت بهروز شدن سه واحد تولید فراوردهای لبنی ابرکوه، می توان ارزش افزوده بیشتری را از این بخش حاصل کرد .
معاون استاندار یزد فولاد ابرکوه را از برندهای موفق استان دانست گفت: درسفر آتی رییس جمهوری به استان یزد باید زمینه استفاده از کمکهای دولت برای بهره بردارب از مزیتهای شهرستانهای مختلف فراهم شود.
عظیمی زیرساختهای حوزه بزرگراه و راههای استان یزد به استانهای اصفهان، فارس و کرمان را مناسب ارزیابی کرد و افزود: خط ریلی یزد به اقلید فارس در دست اجراست که بهره برداری از این طرح شاخص کیفیت زیرساختهای استان را ارتقاء می دهد.
فرماندار ابرکوه نیز در این نشست با بیان اینکه این شهرستان از مناطق کمتر توسعه یافته استان یزد است، گفت: سرمایه گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی در این شهرستان تلاش تاثیرگذاری در حوزه تولید و اشتغال دارند.
محمد کاظمینسب افزود: در بخش تولید کاشی و سرامیک تلاشهای خوبی شده به طوری که در سه واحد فعال کاشی و سرامیک ابرکوه حدود ۸۰۰ نفر مشغول به کار هستند و سالانه حدود ۴۰میلیون متر مربع کاشی و سرامیک تولید و تا ۸۰ درصد آن به کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپا صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی ظرفیتهای صنعت کاشی وسرامیک و فولاد که تا چند ماه دیگر تکمیل خواهد شد، خاطر نشان کرد: شهرستان ابرکوه با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲ دهه خشکسالی، ظرفیت خوبی برای توسعه کشاورزی و دامپروری به روش نوین دارد.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه هم گفت: با پرداخت افزون بر ۲۷۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری، فراگیر و مشاغل خانگی به ۲۲۱ متقاضی حقیقی و حقوقی طی سال گذشته تاکنون، زمینه اشتغال ۶۳۵ نفر از جوانان جویای کار این شهرستان فراهم شده است .
ناصر زارع افزود: اکثر افرادی که در این شهرستان جذب بازار کار شدهاند را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند و این افراد در زمینه فعالیتهای بخش کشاورزی، تولید فرآوردههای دامی، صنایع غذایی و تبدیلی، فرش دستبافت، گردشگری، فناوری اطلاعات، ورزشی، آموزش و رفاهی، مشاغل خانگی و خدماتی مشغول به کار شدهاند.
وی با بیان اینکه افزون بر یکصد طرح برای دریافت ۱۶۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری، فراگیر و مشاغل خانگی در نوبت دریافت تسهیلات هستند، یادآور شد: با پرداخت این تسهیلات زمینه اشتغال حدود ۳۰۰ نفر فراهم خواهد شد.
به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد از یک پروژه گردشگری و همچنین یک مجتمع دامداری در دهستان فراغه و نمایشگاه توانمندی روستایی و عشایر بخش مرکزی ابرکوه دیدن کرد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۰/ ۶۰۱۴/
نظر شما