اقبال عباسی روز پنجشنبه در گردهمایی کشت زراعی پاییزه این استان اظهار داشت: عدهای افراد بیمنطق با زیر پا گذاشتن قانون، اخلاق و عرف به تخریب آبگیر طرح آبرسانی بن به بروجن که آب شرب نیمی از جمعیت این استان را تامین میکند، اقدام کردهاند که بیشک این رفتار خلاف آنها با برخورد قانونی همراه میشود.
وی دفاع از حقوق مردم را از اولویتهای استان دانست و گفت: روزی که مسئولیت اجرایی استان را عهدهدار شدم طرح آبرسانی بن به بروجن متوقف شده بود اما با پیگیریهای زیاد ۳۰۰ میلیارد تومان طی دو سال اخیر به این طرح جذب شد و اینک در حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
عباسی تصریح کرد: لولهگذاری طرح انجام شد و با وجود سنگاندازیهای بسیاری که برای احداث محل آبگیر در استان همجوار انجام میگرفت آبگیر نیز احداث شد و طرح از سوی پیمانکار در دست اجرا بود که با اقدام این افراد مخل قانون تخریب شد و الان درتلاش برای تغییر محل آبگیر هستیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مشکل محل آبگیر بزودی برطرف میشود، اظهار داشت: مسئولان اجرایی توانایی رفع مشکلات را دارند از همین رو تلاش میکنیم مردم را درگیر این موضوعات نکنیم.
عباسی خاطرنشان کرد: اکنون زمان مناسبی برای ورود مردم به میدان نیست اما اگر زمانی احساس شود که نیاز به ورود به صحنه مردم وجود دارد حتما این کار را انجام میدهیم.
وی افزود: بیشک حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی با متخلفان که اقدام به تخریب آبگیر طرح کردند برخورد میکند و توان برخورد را هم دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری، تغییر محل جغرافیایی آبگیر یا بازسازی آبگیر کنونی را ۲ پیشنهاد استان برای ادامه طرح بن به بروجن اعلام کرد و گفت: فشار بر متولیان امر برای تحویل مجدد محل آبگیر و از سرگیری هرچه سریعتر طرح در دستورکار قرار دارد.
عباسی در ادامه با اشاره به اهمیت کشاورزی و زراعت در تحقق اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: زراعت بیشک محرک، مقوم و تقویتکننده بخش کشاورزی است و کشاورزی مقوم و محرک توسعه اقتصادی است.
وی با بیان اینکه کشاورزی کانون اصلی اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: همه وظیفه داریم به کشاورزان کمک برسانیم تا اقتصاد زنده بماند، مقاوم بشود و دشمن امکان دست اندازی به اقتصاد کشور را نداشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح انتقال آب بن- بروجن که آب را برای مصارف شرب از منطقه بن به سمت بروجن و نقنه انتقال میدهد طرحی است که مصوبه دو دولت را دارد و رئیس جمهوری در سفر خود به استان در سال ۹۳ تاکید بسیاری داشت. به تازگی نیز با سفر وزیر نیرو به این استان روند اجرایی این طرح سرعت بیشتری به خود گرفت و اینک پیشرفت فیزیکی آن به حدود ۸۰ درصد رسیده است.
با بهرهبرداری از این طرح مشکل آب شرب ۱۱ شهر و ۱۳ روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیتی افزون بر ۴۶۰ هزار نفر رفع میشود اما به گفته مسئولان چنانچه این طرح با سرعت لازم به بهرهبرداری نرسد تامین آب شرب در استان با بحران جدی مواجه میشود.
۷۳۶۳/۲۰۹۷
نظر شما