احمد همتی روز شنبه در نشست هماندیشی جشنواره ملی ایل سنگسر در سالن غدیر استانداری افزود: رونق صنعت گردشگری منافع ملی در ۲ بخش اقتصاد و نشر فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را تقویت میکند.
وی ادامه داد: برگزاری جشنوارههای فرهنگی، راهکاری مناسب برای جذب گردشگران و انتقال فرهنگ کشور به سایر نقاط جهان است و همچنین جایگاه کشور را از لحاظ امنیت توسط گردشگران تایید میکند و بالا میبرد.
همتی ابراز داشت: جشنوارهها با نشان دادن فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی تامین کننده امنیت و تقویت کننده نشاط در جامعه است و باید این نوع رویدادهای فرهنگی در کشور تقویت شود.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جشنواره ملی ایل سنگسر اقدام خوبی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان سمنان، تقویت نشاط اجتماعی و توسعه صنعت گردشگری در این استان است.
وی تاکید کرد: برند سازی محصولات لبنی، گوشت، صنایع دستی و نان سنگسر در جشنواره مورد توجه ویژه قرار بگیرد، چرا که برندسازی مقدمه تجاریسازی، افزایش درآمد و بهبود معیشت مردم این منطقه میشود.
همتی تصریح کرد: یکی از راهکارهای اشتغالزا و بهبود معیشت اقشار مختلف جامعه رونق صنعت گردگشری است و جشنواره ملی ایل عشایر سنگسر با معرفی ظرفیتهای گردشگری این زمینه را فراهم میکند.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاههای اجرایی با کمک مالی و همراهی در امور، به بخش خصوصی برای برگزاری مناسب جشنواره ملی ایل سنگسر کمک کنند.
جشنواره ایل سنگسر به عنوان رویدادی ملی ۱۵آبان ۹۸ با محوریت صنایع دستی شروع میشود. اجرای آفرود، مسابقات اسب سواری و بازی های محلی، جشنواره غذا، برگزاری نشست های تخصصی ، پرواز پاراگلایدر، پیاده روی خانوادگی و برپایی سیاه چادرها از جمله برنامه های این جشنواره است.
عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می شوند که مهمترین و بزرگترین طایفه را ایل سنگسری تشکیل می دهد، به روایتی این عشایر طولانی ترین مسیر کوچ عشایر کشور را دارند و تولید ۸۰ نوع مشتقات لبنی و ۴٠ نوع نان از جمله قابلیت های عشایر سنگسر در بخش گردشگری است.
۷۳۴۲/۶۱۰۳