۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۲
کد خبرنگار: 1165
کد خبر: 83515058
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اختراع یک شرکت دانش‌بنیان آذربایجان‌غربی در آمریکا ثبت شد

ارومیه- ایرنا- سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: دستگاه چندمنظوره «ایجادکننده پلاسما» اختراع «نیک فناوران پلاسما» که از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری این استان است در اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده /United States Patent and Trademark Office/ یا /USPTO/ ثبت شد.

علی محمد نیکبخت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر دستگاه‌های موجود در بازار چندکاره نیست و هر کدام مخصوص یک نوع پلاسما می‌باشد بر همین اساس شرکت «نیک فناوران پلاسما» تصمیم گرفت دستگاهی چند منظوره تولید کند.

وی اعلام کرد: این شرکت دستگاه‌های پلاسما را برای کاربردهای پزشکی تولید می‌کند و این نوآوری تاکنون در سطح بین‌المللی در هیچ دستگاهی کاربرد نداشته است.

وی ادامه داد:خط تولید این محصول در استان راه‌اندازی شده و حتی اقداماتی برای راه‌اندازی خط تولید در کشور ترکیه انجام شده است.

سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی اضافه کرد: پلاسما حالت چهارم ماده است که در این حالت گاز یونیزه شده و پلاسما نامیده می‌شود و انواع مختلفی دارد.

نیکبخت گفت: هر نوع پلاسما در یک زمینه از جمله پزشکی یا صنعتی کاربرد دارد؛ حتی در بخش پزشکی نیز چندین نوع پلاسما مانند پلاسمای گرم و سرد برای کابردهای مختلفی از جمله زیبایی، درمانی و ترمیم زخم کاربرد دارد.

وی اعلام کرد: این شرکت در حال اخذ مجوزهای بین‌المللی برای صادرات بوده و علاوه بر آن در حال فعالیت بر روی دستگاه‌های جدید برای ثبت پتنت بین‌المللی است.

وی بیان کرد: پتنت آمریکا یک ارگان بین‌المللی بوده که از تمام دنیا برای ثبت اثر به آنجا مراجعه می‌کنند و شیوه کار این ارگان به گونه‌ای است که حق مالکیت ایده را برای مخترع حفظ می‌کند.

وی اظهار داشت: برای ثبت اختراع در پتنت آمریکا باید اثر در سطح جهانی نوآوری داشته باشد.

شرکت «نیک فناوران پلاسما» از سال ۱۳۸۹ در زمینه پلاسما فعال است  و از سال ۱۳۹۶  نیز به صورت تخصصی دستگاه‌های پلاسما برای کابردهای پزشکی تولید می‌کند؛ این شرکت از سال ۱۳۹۶ در پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی مستقر شد.

پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شد؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکل‌گیری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان تلاش می‌کند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه‌گذار بپردازد.

این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری‌سازی و بازاریابی ایده‌های نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت‌ها در سطوح ملی و بین‌المللی داشته باشد.

۹۹۱۸/۳۰۷۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha