به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، فرآوری و تولید قهوه فرآیند زمانبر و پیچیده ای است، تولیدکنندگان پس از برداشت محصول، پوسته و غشای دانه قهوه را به عنوان ضایعات جدا میکنند و معمولا این ضایعات بی استفاده در مزارع باقی میمانند.
مطالعات اخیر متخصصان تغذیه در دانشگاه ایلینوی نشان میدهد پوسته و غشای دانه قهوه خاصیت ضد التهابی دارد، این مطالعه نشان میدهد زمانی که سلولهای موش با عصاره پوسته دانه قهوه تحت درمان قرار میگیرند، دو ترکیب به نامهای پروتو کاتکویک اسید (protocatechuic acid) و گالیک اسید (gallic acid) باعث کاهش التهاب ناشی از چربی شده و مقاومت نسبت به انسولین و جذب گلوکز را بهبود می بخشند.
بافت چربی حاوی ماکروفاژ است و زمانیکه بافت رشد تهاجی داشته باشد، فعل و انفعالاتی وجود دارد که باعث التهاب می شود. بر اساس مطالعات ترکیبات موجود در عصاره پوسته دانه قهوه این التهاب را مهار میکند.
محققان بر این باورند که عصاره پوسته دانه قهوه میتواند به عنوان راهکاری برای درمان بیماریهای مزمن متابولیک شامل چاقی و دیابت نوع دو و بیماریهای قلبی باشد.
نتایج این مطالعه در نشریه Food and Chemical Toxicology منتشر شده است.
تهران - ایرنا - مطالعات اخیر متخصصان تغذیه در دانشگاه ایلینوی نشان میدهد پوسته و غشای دانه قهوه خاصیت ضد التهابی دارد و مقاومت نسبت به انسولین را بهبود میبخشد.
اخبار مرتبط
-
كليد ديابت، چاقي و سرطان در دستان آنزيم تنظيمكننده چربي
تهران – ايرنا – مطالعات محققان دانشگاه راتجرز نيو برونزويك (Rutgers-New Brunswick )در نيوجرسي…
-
درمان نقرس با چند راهکار ساده
تهران- ایرنا- نقرس شایعترین نوع آرتریت التهابی است که از تجمع اسید اوریک در بدن ناشی میشود.…
-
کشف باکتری ضد استرس در خاک
تهران- ایرنا- محققان در جریان یک مطالعه متوجه شدند، یک نوع باکتری که در خاک زندگی می کند، نوعی…
نظر شما