«محمد رضا حاجی پور» روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: ۱۷۱ میلیارد ریال امسال از سوی بخش خصوصی در معادن استان مرکزی سرمایهگذاری شد که در این فرآیند ۱۷۸ فرصت اشتغال جدید ایجاد شد.
وی ادامه داد: ۲۷ پروانه اکتشاف، ۱۷ گواهی کشف و ۲۳ پروانه بهرهبرداری نیز امسال در نقاط مختلف این استان صادر شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: استخراج سالانه معادن این استان در سال جاری ۵۱۵ هزار تن و ذخیره قطعی مواد معدنی نیز هفت میلیون ۴۷۱ هزار تن ارزیابی میشود.
حاجی پور اظهار داشت: بیش از ۴۲ نوع ماده معدنی در استان مرکزی شناسایی شده و امکانات برای استخراج تنگستن، قلع و مولیبدن، طلا، مس، آندالوزیت، مرمریت سیاه، گرانیت، کانیهای قیمتی و زینتی شامل فیروزه، کریزوکولا، جاسیر، آزوریت و مالاکیت، عقیق، بلور کوارتز، ارپیمان (سولفور آرسنیک)، بنتونیت و کلسیت در منطقه وجود دارد.
وی بیان کرد: معادن کانون محوری در حوزه کسب و کار و درآمدزایی و پیشبرد امور توسعه پایدار است که باید سهم آنها در حوزه تولید و بالابردن درآمد ناخالص ملی به خوبی دیده شود.
استان مرکزی با حدود ۵۵۰ معدن و استخراج سالانه ۱۴ میلیون تن ماده معدنی، رتبه هفتم معدنی کشور را بهخود اختصاص داده و تاکنون از ۵۷ نوع ماده معدنی موجود در کشور ۴۲ نوع آن در استان مرکزی شناسایی شده است که ۳۵ نوع ماده معدنی در این خطه بهرهبرداری میشود.
بیش از چهار هزار نیروی کار در ۵۳۰ معدن استان مرکزی فعالیت دارند.
۳۰۱۷/۶۰۱۳/
نظر شما