«احسان احمدی» مدیر روابط عمومی این مسابقه و دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط امروز (سهشنبه) دراین خصوص به خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا گفت: از میان ۴۰ اثر دریافت شده از دانشگاههای مختلف سراسر کشور، با محوریت دانشگاه بدون سیگار، ۱۱ اثر حائز امتیازات لازم برای بررسی در مرحله دوم شدند. ۱۵ داور نیز برای انتخاب طرحهای برگزیده قضاوت کردند.
وی افزود: این رقابت بخشی از فعالیتهای دانشگاه تهران تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان با عنوان دانشگاه بدون سیگار است که با نظارت «مریم بیطرف» استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی تهران در تالار رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
مدیر روابط عمومی این جشنواره رقابتی ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان هر ساله طرحهای تحقیقاتی را از دانشجویان و اساتید جمع آوری و در قالب جشنواره شهید احمدی روشن برگزار می کند تا افراد نخبه و مستعد مشخص شوند.
احمدی هدف از برگزاری این ایده را رسیدن به دانشگاهی عاری از دخانیات دانست و افزود: در روز نهایی نیز شرکت کنندگان به ارائه طرح های خود پرداختند و به سوالات داوران پاسخ دادند. امتیازها نیز جمع آوری و در نهایت برترینها مشخص شدند.
وی با تاکید بر اینکه می توان از ایدههای خلاق دانشجویان برای یافتن راهکار نو استفاده کرد، گفت: اگر مسئولان نیز از فکر و ایدههای خلاقانه حمایت کنند، می توان به نتایج خوبی رسید؛ زیرا زمانی که بیشتر اساتید دانشگاه با دغدغه در چنین جشنوارههای رقابتی حاضر میشوند، نشان میدهد که علاقه برای حل بسیار از مسائل و مشکلات از طریق ایدههای نو دانشگاهی وجود دارد.
اسامی برترین ها:
رتبه اول: سمیرا یوسف زاده و عطیه رجبی متین - عنوان طرح: خانه سلامت جسم و روح (دانشگاه علوم پزشکی تهران).
رتبه دوم: سید حسن طیبی، ناهید رمضانی ثانی، کبری حسنی و محمدعلی آبادی- عنوان طرح: ماکت انساننما نشان دهنده عوارض سیگار (دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی).
رتبه سوم مشترک: فرداد احمدی، اشکان نژاد ابراهیمی، مهیار دولتی- عنوان طرح: مرد منزوی (دانشگاه تهران) و رامین بابایی- عنوان طرح: جمع آوری ته سیگارها و استفاده خلاقانه و هنری از آن (دانشگاه تهران)
نظر شما