پیاده‌روی اربعین جشنواره وحدت بشریت و دوری از خشونت است

ارومیه - ایرنا - زائر مسیحی حرم امام‌حسین (ع) که تجربه حضور در پیاده‌روی میلیونی اربعین را دارد، گفت: این پیاده‌روی، جشنواره وحدت بشریت و دوری از خشونت است.

«لودریک یوحنا» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جهان امروز، جشنواره های مختلفی برگزار می شود که هدف بیشتر آنها ترویج فرهنگ خشونت است ولی همایش میلیونی پیاده روی اربعین  فرهنگ خشونت را خنثی و با نزدیک کردن ملت های مختلف، وحدت و دوستی آنها را مضاعف می کند.

وی اضافه کرد: همایش پیاده روی اربعین باعث می شود تا افراد مختلف از اقصی نقاط جهان در کربلا گردهم آمده و در فضایی آرام  و صمیمی باهم دعا بخوانند و این یکپارچگی ملت های جهان اعم از هردین و مذهب خطری بزرگ برای استکبار جهانی و در راس آن رژیم صهیونیستی است.

وی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی برای حفظ خود و هراس از این همایش میلیونی، سعی در وارونه نشان دادن یا نشان ندادن پیاده روی اربعین می کند.

وی بیان کرد: هراس آنها از اتحاد پیروان ادیان الهی به ویژه مسیحیان و مسلمانان عامل دیگر عدم انعکاس این همایش میلیونی است زیرا آنها برای تضعیف آیین مسیحیت و دین اسلام تلاش می کنند.

زائر مسیحی حرم امام حسین (ع) گفت: امام حسین (ع) متعلق به تمام بشریت است و زیارت کربلا مختص گروه خاصی نیست آنجا از اقصی نقاط جهان از آفریقایی گرفته تا هندوستانی و پیروان ادیان مختلف از جمله مسیحیان و مسلمانان، زائر امام حسین (ع) هستند.

یوحنا افزود: امام حسین (ع) جان و مال و فرزندان خود را در راه هدفش که مبارزه با ظلم بود، تقدیم کرد و برای نیل به حقیقت از خود و فرزندانش گذشت درحالی که می توانست سازش کند و صاحب مال و ثروت و جاه و مقام شود.

وی تاکید کرد: امام حسین (ع) برای حفظ دین  قیام کرد؛ قیام و مبارزه ای که کمتر کسی دست به آن می زند و از جان و مال خود می گذرد.

وی با اشاره به انتقاد بسیاری از اطرافیان خود به خاطر سفر به کربلا و حضور در پیاده روی اربعین اظهارداشت: حضور در مرقد امام حسین (ع)، لذا معنووی بی نظیری دارد که در هیچ جای جهان این لذت احساس نمی شود.

زائر مسیحی کربلا اضافه کرد: هنوز بوی کربلا و حرم امام حسین (ع) در مشامم باقی مانده است؛ آنجا خودم را گم کرده بودم زیرا حضور در کربلا و زیارت حرم امام حسین (ع) بزرگترین آرزویم بود که سال ها در دلم جا خوش کرده بود و در پیاده روی اربعین به این آرزو رسیده بودم.

یوحنا بیان کرد: درجوامع مسیحی وقتی مسلمانی وارد کلیسا می شود، برای او محدودیت ایجاد می شود ولی من آنجا کوچکترین بی احترامی ندیدم؛ تمام جمعیتی که آنجا بودند مرا با مهر بی نظیر همراهی می کردند حتی در هتلی که می ماندم حرمت بی اندازه را شاهد بودم.

وی اظهار کرد: بردن موبایل و کیف به حرم و مکان های مقدس ممنوع است و از بردن آن جلوگیری می شود ولی با اینکه من یک مسیحی بودم، با موبایل و کیف به حرم می رفتم و کوچکترین ممانعتی نشد.

وی با اشاره به زیبایی های حضور سه روزه در پیاده روی بین نجف و کربلا گفت: زنانی تنها با یک ساک و حتی بدون آب ولی با عشق به امام حسین (ع)، تزیین مسیر سفر از سوی عراقی ها با سفره ها و غذاها و میوه های مختلف، وجود صف های طولانی از دیگ های غذا و حضور خانوادگی بسیاری از مردم در کنار مردان و زنان کهنسال و حتی نوزادان چندروزه از جلوه های بی نظیر این سفر معنوی بود.

وی با بیان اینکه زیارت از نزدیک مضجع شریف امام حسین (ع) در ابتدا کاری  غیرممکن به نظر می رسید، افزود: ناگهان با موجی که داخل حرم ایجاد شد، به ضریح رسیدم و از لابلای مشبک ها مزار مبارک را دیده و حاجتم را خواستم که در همه این احوال احساس می کردم که نیرویی مرا کنترل می کند.

یوحنا با اشاره به اینکه تربت کربلا، ارمغان این سفر معنوی پربرکت بود، گفت: پس از بازگشت از کربلا، این تربت همواره در نزد من بوده است.

"یوحنا " در سفر خود به کربلای معلی و پس از زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) مستندی را از فضای معنوی کربلا تهیه کرده بود که در چهارمین کنگره ادبی سراسری عقیله العرب پخش شد.

8135/2093

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha