اسماعیل قاسمی صب جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: هدف از اجرای دولت الکترونیک، تسهیل در کار مردم و کاهش رفت و آمدهای آنان به ادارات و سازمان های مختلف است.
وی افزود: در تلاشیم برای کاهش مشکلات دهیاران و روستائیان در مراجعات به ادارات شهرستان، دولت الکترونیک را در سطح روستاهای شهرستان بندرانزلی راه اندازی کنیم.
بخشدار مرکزی انزلی تصریح کرد: باید در جهت رفاه حال روستاییان و آسایش هرچه بیشتر آنها تلاش کنیم تا از پیچیدگی فرایندهای اداری برای آنان کاسته شود.
قاسمی با اشاره به لزوم فراهم سازی تجهیزات لازم از جمله رایانه و اسکنر برای همه دهیاری های روستاهای انزلی تاکید کرد:با فراهم کردن زیرساختهای لازم برای اجرایی شدن دولت الکترونیک، مسیر توسعه روستاهای شهرستان انزلی هموارتر می شود.
قاسمی تصریح کرد: دولت الکترونیک در روستاها باید با زمان بندی و با برنامه ریزی مدون به مرحله اجرا برسد.
بخشدار مرکزی انزلی با اشاره به سرقت هایی که در سطح روستاها انجام می شود گفت: برای پیشگیری و جلوگیری از سرقت در روستاها باید مبادی ورودی و خروجی روستاها به دوربین مداربسته مجهز شود تا آمار سرقت در شهرستان کاهش یابد.
به گزارش ایرنا، در عصر فناوری و سیطره فضای مجازی بر جامعه دیگر لزومی ندارد که یک روستایی برای انجام کار اداری کیلومترها مسیر را طی کند تا فقط یک امضا و موافقنامه دریافت کند، در حالی که ممکن است کارشناس مربوطه در همان زمان به مرخصی رفته باشد و از طرفی ممکن است روستایی تا رسیدن به اداره مورد نظر به ساعات پایانی وقت اداری برخورده و در نهایت نتیجه لازم را به دست نیاورد و در این شرایط بهترین راهکار برای حذف این رفت و آمدها از مناطق دور دست به مراکز استان ها ، تحقق دولت الکترونیک است.
دولت الکترونیک (Electronic Government) به استفاده از دستگاههای ارتباطیِ الکترونیکی، رایانهها و اینترنت به منظور ارائه خدمات عمومی به شهروندان و دیگر افراد حاضر در یک کشور یا منطقه اشاره دارد. تعاملات دیجیتالی بین شهروندان و دولت ، تعاملات دیجیتالی بین یک دولت با دیگر سازمانهای دولتی ، تعاملات دیجیتالی بین دولت و شهروندان ، تعاملات دیجیتالی بین دولت و کارمندان) و تعاملات دیجیتالی بین دولت و کسبوکارها از ویژگی های دولت الکترونیک است.
نظر شما