سرهنگ اسماعیل حسن آبادی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک در سطح کشور ۳۵۰ واحد واکنش سریع در قالب این یگان با افزون بر ۹۰۰ نفر نیرو فعال شده که اطلاعات مربوط به تخریب و تصرف اراضی و تغییر کاربری های غیرمجاز را از طریق سامانه ۱۳۱ دریافت و بلافاصله اقدامات اولیه در حوزه پیشگیری و برخورد را عملیاتی میکند.
وی افزود: تشکیل این واحدها در پیشگیری و جلوگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز اراضی کشاورزی بسیار تاثیرگذار بوده است.
سرهنگ حسن آبادی با اشاره به تصویب قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی در سال ۸۴ اظهار داشت: بر اساس این قانون هرگونه تغییر کاربری و ساخت بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی جرم است و با آن برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی با اشاره به تعاملات خوب یگان با دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، این امر را در جلوگیری از جرم در اراضی کشاورزی و قلع و قمع آنها بسیار تاثیرگذار خواند.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی اظهار داشت: بر این اساس برای تعدادی از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اقدامات بازدارنده و برخوردی لازم انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سال ۹۴ تاکنون با تشکیل این یگان، اظهار داشت: بیشترین تاکید سازمان بر انجام اقدامات پیشگیرانه است زیرا تجربه ثابت کرده تاثیر به مراتب بهتری در جلوگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز دارد.
سرهنگ حسن آبادی یادآور شد: تاکنون این یگان در ۱۱ استان کشور تشکیل شده و تا پایان سال جاری ۹۹ درصد استان های کشور مجهز به یگان حفاظت می شوند.
وی سامانه ۱۳۱ را در جلب مشارکت مردمی و انجام اقدامات پیشگیرانه بسیار موثر خواند و گفت: برنامهریزیهایی صورت گرفته تا اطلاعات مربوط به این سامانه در مرکز به صورت متمرکز و تجمیعی دریافت شود تا بازخوردگیری لازم را داشته و سریع تر در صحنه حضور یابیم.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی به منظور معرفی فرمانده استانی این یگان به خراسان شمالی سفر کرده بود.
استان خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی دارد.
۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در نواحی روستایی سکونت دارند.
نظر شما