زیرساخت‌های لازم برای تامین برق موردنیاز استان ایجادشده است

قم - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: با تعامل خوب استانداری قم و وزارت نیرو، زیرساخت‌های لازم برای تامین برق موردنیاز استان ایجادشده و این روند همچنان ادامه دارد.

محسن بهشتی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: گسترش توان تولید برق در استان را با ایجاد پست‌های جدید به جد دنبال می‌کنیم و در این مسیر نیازمند همکاری شهروندان در موضوع مدیریت کردن روند مصرف انرژی برق هستیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تامین برق موردنیاز واحدهای صنعتی قم،‌ گفت:‌ برق واحدهای صنعتی که در استان مستقر هستند و یا واحدهایی که در آینده ایجاد می‌شوند با همکاری مسئولان وزارت نیرو،‌ به شکل پایدار تامین خواهد شد.

وی در ادامه بابیان موقعیت ویژه قم برای تولید انرژی خورشیدی،‌ بیان کرد:‌ بر اساس تحقیقات صورت گرفته، قم از جمله سه استان خاصی است که به دلیل تعداد بالای روزهای آفتابی، زاویه تابش خورشید و سایر مسائل فنی، برای تولید انرژی خورشیدی بسیار مناسب است.

بهشتی افزود: در همین رابطه برای ایجاد نخستین شهرک نیروگاه خورشیدی کشور در سطح هزار هکتار اعلام آمادگی کردیم که با ایجاد این نیروگاه، ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در سطح قم، بسیار بالاست و می‌توان طرح فوق که در اتوبان قم- تهران جانمایی شده است را به بیش از این میزان نیز گسترش داد.

وی تاکید کرد: برای تامین برق پایدار قم از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و در همین رابطه طی روزهای اخیر طرح‌های گسترده‌ای درزمینهٔ افزایش توان تولید برق استان به بهره‌برداری رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: در سی‌ام مهرماه سال جاری پنج طرح صنعت برق قم بااعتبار ۲ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال با حضور حائری معاون امور برق وزیر نیرو در قم به بهره‌برداری رسید که نقش مهمی در تامین پایدار برق موردنیاز استان به‌خصوص در بخش صنعت خواهد داشت.

وی بیان کرد:‌ با بهره‌برداری از این طرح‌ها،‌ برق موردنیاز واحدهای صنعتی استان به‌خصوص در پهنه صنعتی نیزار که محل استقرار شماری از صنایع سنگین و راهبردی استان است با ظرفیت بیشتری تامین می‌شود و این دستاوردی بزرگ برای توسعه اقتصادی قم است.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

وی ادامه داد: با مدیریت انجام‌شده در استان و همکاری وزارت نیرو،‌ طی تابستان گذشته باوجود گرمای شدید هوا،‌ شاهد قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نبودیم و این مساله نشان از اهتمام مسئولان استان برای تامین برق موردنیاز همه بخش‌ها به‌صورت شبانه‌روزی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha