دبیر سیامین جشنواره تئاتر استانی کردستان روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق آمار ۱۰ سال اخیر برگزاری این جشنواره، سیامین دوره آن با بیشترین استقبال و ارسال اثر مواجه شده است.
شهرام میرزایی اضافه کرد: در دورههای گذشته همواره ۱۱، ۱۲ و ۱۴ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال میشد و امسال با ارسال ۲۱ اثر شاهد رشد حدود ۵۰ درصدی در این رابطه هستیم.
وی با اشاره به اینکه از تمامی شهرستانهای استان اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: سنندج با ۹ اثر بیشترین و شهرستانهای بانه و مریوان هر کدام با یک اثر کمترین مشارکت را در این جشنواره دارند.
دبیر سیامین جشنواره تئاتر استانی کردستان با اشاره به اینکه بازبینی آثار ارسال شده از هشتم آبان آغاز میشود و تا پانزدهم همین ماه به طول میانجامد، یادآور شد: هشت اثر توسط داوران بازبین به بخش مسابقه این دوره از جشنواره انتخاب و معرفی میشود.
میرزایی با اشاره به اینکه در این دوره برای اولین بار بازبینی آثار به طور زنده انجام میشود، گفت: داوران بازبین برای داوری آثار ارسال شده در شهرستانهای مختلف شرکت کننده در این دوره جشنواره حضور پیدا میکنند و از نزدیک تماشاگر اجرای آثار خواهند بود.
وی اضافه کرد: یکی از بخشهای این دوره از جشنواره، همایش آسیب شناسی تئاتر کردستان بود که به دلیل کمبود بودجه حذف شد.
دبیر سیامین جشنواره تئاتر استانی کردستان با بیان اینکه بخش عکس از دیگر بخشهای این دوره از جشنواره است، افزود: تاکنون ۲ عکاس برای شرکت در این دوره از جشنواره اعلام آمادگی کردند.
میرزایی با اشاره به اینکه نقد و بررسی و عکاسی تئاتر به طور حرفهای در کردستان هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیدهاند، اظهار داشت: در راستای تقویت این دو مبحث تاثیرگذار در این دوره از جشنواره بعد از اجرای هر نمایش نشست نقد و بررسی برگزار میشود و در حوزه عکاسی هم در اختتامیه این رویداد هنری، عکس برگزیده جشنواره انتخاب میشود.
وی یادآور شد: کشف و شناسایی استعدادهای موثر در پیشرفت تئاتر حمایت از گروههای نمایشی برای تولید آثار ارزشمند و اجرای عمومی در سطح استان تعامل و همفکری هنرمندان جوان و پیشکسوت از اهداف برگزاری سی امین دوره جشنواره تئاتر استان کردستان است.
دبیر سیامین جشنواره تئاتر استانی کردستان با بیان اینکه موضوع نمایشهای جشنواره آزاد است، گفت: موضوعات مضامین دینی متکی بر خلاقیت و نوآوری، پرداختن به موضوعات اجتماعی و احیای نمایشهای آیینی و سنتی در اولویت قرار دارند.
میرزایی اعلام کرد: قرار بود این دوره از جشنواره از ۲۸ آبان امسال کار خود را آغاز کند که در آخرین تصمیمگیری انجام شده این تاریخ به بیست و هفتم همین ماه تغییر پیدا کرد و اختتامیه آن هم پنجشنبه ۳۰ آبان برگزار میشود.
بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان کردستان سوم شهریور سال ۹۷ در شهرستان قروه به مدت چهار روز برگزار شد.
نظر شما