جشنواره‌های قرآنی باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

همدان – ایرنا- معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برگزاری جشنواره‌های قرآنی بهترین راهکار برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و اولویت برنامه‌های این معاونت است.

سیما سادات لاری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پیش نیاز برگزاری جشنواره ها شناخت دقیق مخاطبان با هدف برقراری ارتباط صحیح با آنها بر اساس روش های روز است.

وی اظهار داشت: مخاطبان جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت هر ساله رو به افزایش بوده و امسال نیز شاهد رشد ۱.۵ برابری استقبال اساتید، ۲۴ درصدی دانشجویان و ۲۳ درصدی کارکنان هستیم.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: به منظور افزایش جذابیت این دوره از جشنواره، برای نخستین بار مسابقات تیمی نیز افزوده شد که موجب پویای و نشاط مضاعف شده است.

لاری بیان کرد: ۸۲ هزار و ۵۸۲ نفر رشته در این دوره  از جشنواره شرکت کردند که از ۳۸۱ تن از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزیده تقدیر می شود.

وی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۶۹۸ اثر پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی به بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ارسال شده است که شامل ۲ هزارو ۴۰۰ اثر در بخش  پژوهشی، ۶۷۷ اثر در بخش فناوری، هشت هزار و ۷۳۷ اثر در بخش هنری و ۲  هزار و ۱۷۴ اثر  ادبی است.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این جشنواره با حضور ۶۰۰ تن از اساتید، دانشجویان و هیات علمی در همدان برگزار می شود گفت: امسال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در ۳۱ هزار نفر رشته، در این جشنواره نام نویسی کردند.

لاری اضافه کرد: همچنین در سامانه ثبت نام جشنواره در گروه کارکنان ۴۶ هزار نفر رشته به ثبت رسید و آمار ثبت نام اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی در این جشنواره به چهار هزار و ۷۰۰ نفر رشته رسید.

وی بیان کرد: بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شامل هفت بخش و ۴۴ رشته است که بخش آوایی این جشنواره شامل ۱۵ رشته است.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی این رشته ها را شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، ترجمه‌خوانی، حفظ سوره نباء تا پایان سوره فجر با ترجمه، حفظ یک جزء، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۱۵ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل قرآن، اذان، دعا و مناجات‌خوانی، آیین سخنوری، همخوانی و تواشیح عنوان کرد.

لاری ادامه داد: بخش معارف قرآنی شامل ۹ رشته  آشنایی با احادیث اهل‌بیت، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیمِ صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی قرآنی و بخش پژوهشی در چهار رشته مقاله نویسی، تألیف کتاب، بررسی و نقد و تلخیص کتاب است.

وی اضافه کرد: بخش فناوری بیست و چهارمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در ۲ رشته تولید اپلیکیشن و کانال‌های مجازی قرآنی و بخش ادبی در چهار رشته شعر کلاسیک، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌ نویسی و فیلمنامه‌ نویسی برگزار شد.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت افزود: بخش هنری این جشنواره شامل ۹ رشته خوشنویسی نستعلیق، شکسته نستعلیق، نقاشی، عکاسی، تذهیب، فیلم کوتاه، معرّق و منبّت، طراحی پوستر، نمایش و پی‌نما (کمیک استریپ) است.

لاری گفت: مرحله نهایی رشته های تحقیق و حفظ کل و فینال بخش تیمی این جشنواره هفتم تا دهم آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha