به گزارش خبرگزاری فرانسه، حدود ۳۰۰ سخنران از ۳۰ کشور جهان، از جمله مقام های آمریکایی، روسای بانک ها و صندوق های سرمایه مستقل، در این رویداد سالانه که عربستان سعودی روی آن بسیار حساب باز کرده، شرکت می کنند و هدف از آن برجسته سازی عربستان به عنوان یک مقصد سرمایه گذاری پویا است.
این نشست با نام " ابتکار سرمایه گذاری آینده" تا پنجشنبه ادامه دارد و تلاش می شود وجهه از دست رفته "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی که در جنایت قتل خاشقچی نقش داشته، ترمیم شود. جنایتی که منجر به تحریم این نشست از سوی بسیاری از مقام های بین المللی در سال گذشته شد.
در این کنفرانس که سومین نشست "داووس صحرا" است، گفته شده روسای بزرگترین بانک های جهان، شرکت های مدیریت دارایی و صندوق های سرمایه گذاری جهانی شرکت می کنند.
برخلاف مواضع رسانههای آمریکایی برای تحریم کنفرانس ریاض، نمایندگان ترامپ با نادیده گرفتن پرونده قتل خاشقچی در کنفرانس داووس صحرا شرکت می کنند.
"استیو منوچین" وزیر خزانهداری آمریکا ، "جراد کوشنر" داماد و مشاور رئیس جمهور آمریکا، "نارندرا مودی" نخست وزیر هند، "ژائیر بولسونارو" رئیس جمهور برزیل، "عبدالله دوم" پادشاه اردن هستند و قرار است رهبران چهار کشور آفریقایی نیز در آن سخنرانی کنند.
مقامات ارشد بانک های مهم آمریکایی، از جمله "جی پی مورگان" و "بانک آف آمریکا" نیز در این نشست شرکت می کنند. این دو بانک در حال کار بر روی یک پروژه برای ارائه سهام شرکت نفتی آرامکو عربستان برای عموم هستند.
حضور مقامات ارشد آمریکا در کنفرانس داووس صحرا در حالی صورت می گیرد که دولت عربستان تاکنون هیچ اقدامی برای محاکمه جدی عاملان قتل خاشقچی روزنامه نگار منتقد آل سعود انجام نداده است.
عربستان پس از موج دستگیری هایی که سال ۲۰۱۷ میلادی علیه بسیاری از تجار و شاهزادگان به راه انداخت و آن ها را در هتل "ریتزکارلتون" بازداشت کرد ، در جذب سرمایه خارجی با مشکل رو به رو شد و اکنون قرار است نشست سرمایه گذاری عربستان، در همین هتل برگزار شود.
نظر شما