ابوطالب قزل سفلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شناسایی درختان پوسیده و خطر ساز که احتمال سقوط آن زیاد است توسط هیاتی کارشناسی انجام و نشانه گذاری می شود و گزارش آن برای دریافت مجوز قطع به معاونت امور جنگل سازمان جنگل ها ارسال می شود.
وی به حادثه چندی پیش در پارک جنگلی قرق گرگان برای یک کودک اشاره کرد و گفت: ایمنی پارک های جنگلی باید در حدی ارتقا یابد که شاهد کوچکترین حادثه ای نباشیم.
مدیرکل منابع طبیعی گلستان تصریح کرد: هر اقدامی در پارک های جنگلی مستلزم کسب مجوز از سازمان مرکزی است بر این اساس هیزم های منتقل شده به محل دپو در پارک جنگلی قرق گرگان شامل درختان سیل آورده و ریشه کن شده و نیز پوسیده و خطرساز دارای مجوز است.
قزلسفلو افزود: ۴۰ درخت پوسیده و حادثه ساز در پارک قرق توسط هیات کارشناسی نشانه گذاری شده و در انتظار صدور مجوز از سازمان مرکزی برای قطع و جمع آوری آن با هدف ایمنی و رفع خطر برای گردشگران هستیم.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان همچنین به قطع ۳۰۳ درخت پوسیده و خطر ساز در پارک جنگلی النگدره گرگان اشاره و این اقدام را بر اساس پروانه و مجوز بهره برداری عنوان کرد.
پارک جنگلی قرق با وسعت ۶۵۰ هکتار در فاصله ۲۴ کیلومتری شرق گرگان و در مسیر جاده اصلی تهران - مشهد از تفرجگاههای مهم استان گلستان است.
نظر شما