۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۵۵
کد خبرنگار: 1007
کد خبر: 83536352
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ شکارچی متخلف در پارس‌آباد مغان دستگیر شدند

۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۵۵
کد خبر: 83536352
 ۲ شکارچی متخلف در پارس‌آباد مغان دستگیر شدند

اردبیل - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پارس‌آباد گفت:  ۲ شکارچی متخلف که در این شهرستان اقدام به شکار و زنده‌گیری پرندگان حفاظت شده می‌کردند، دستگیر شدند.

هاشم میرزانژاد روز پنجشنبه افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست پارس‌آباد هنگام گشت ، کنترل و جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز این شکارچیان متخلف را دستگیر کردند.

وی اظهار داشت: از این افراد هشت قطعه پرنده سهره طلایی به همراه سایر ادوات زنده‌گیری شامل ۲ عدد تور زنده‌گیری پرندگان و سه عدد قفس کشف و ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پارس‌آباد بیان کرد: برای این شکارچیان غیرمجاز و متخلف پرونده‌ای تشکیل و برای رسیدگی تحویل دستگاه قضایی شد.

وی از برخورد قاطع ماموران یگان حفاظت محیط زیست و محیط‌بانان با افراد متخلف و سوء استفاده کنندگان از محیط زیست خبر داد و  از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تخلف مراتب را از طریق شماره تماس ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

شهرستان پارس‌آباد به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی مناسب و همچنین وجود اراضی وسیع کشاورزی و مرتعی و منابع آبی منشعب از رود ارس و رودخانه مرزی بالهارود زیستگاه انواع پرندگان وحشی است.

پارس‌آباد مغان در ۲۳۰ کیلومتری شمال اردبیل و در منطقه مرزی با جمهوری آذربایجان واقع است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha