مهدی صفارینیا روز شنبه در نشست خبری سومین دوره از اعطای جایزه علم و فناوری مصطفی(ص) افزود: ۳۷۰ نفر از افراد حقیقی و حقوقی در جایزه مصطفی (ص) مشارکت مالی داشتند.
وی بیان کرد: همه این تامین مالی به صورت وقف و هبه نبوده بلکه به صورت قرضالحسنه نیز در جهت پیشرفت علم و فناوری در جهان اسلام بوده است.
صفاری نیا ادامه داد: امسال سومین دوره از اعطای جایزه مصطفی (ص) را مقارن با هفته وحدت و در بیستم آبان ماه با حضور ۱۰۰ مهمان از دانشگاهها و مراکز علمی از ۳۰ کشور جهان برگزار خواهد شد.
برگزاری هفته جایزه مصطفی از ۱۸ آبان ماه
وی افزود: هفته جایزه مصطفی (ص) از روز شنبه با انجام مراسمی در دانشگاه الزهرا آغاز خواهد شد. در این هفته ششمین نشست تبادل علم و فناوری ( استپ) در دانشگاههای الزهرا، صنعتی شریف، علوم پزشکی، امام صادق (ع) ، صدا و سیما و ۹ دانشگاه و پژوهشگاه دیگر در سایر شهرستانها برگزار میشود.
صفاری نیا گفت: نقش بانوان در علم و فناوری و تبادل مالی علم و فناوری از موضوعاتی است که در نشستهای این دوره بررسی خواهد شد. در این دوره دانشمندان از ۲۷ کشور حضور دارند.
وی یادآور شد: نشست آشنایی صنایع باجهان اسلام به این منظور برگزار خواهد شد که دانشمندان جهان اسلام تجربیات خود را در اختیار سرمایهگذاران قرار دهند، در این نشست ۴۰ شرکت کننده از ۱۲ کشور حضور خواهند داشت. این نشست، چهارمین دوره نشست سرمایهگذاران با دانشمندان جهان اسلام است.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) افزود: مهمانهایی که در این دوره از اعطای جایزه حضور خواهند یافت، علاوه بر شرکت در نشستهای تبادل تجربیات علم و فناوری و نیز نشست سرمایهگذاری حوزه دانشبنیانها، از مراکز آزمایشگاههای علوم پزشکی و نمایشگاه بینالمللی لیزر نیز بازدید خواهند داشت.
وی گفت: همچنین مهمانان سومین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) از ظرفیتهای فناوری کشور از جمله پارک فناوری پردیس دیدن خواهند کرد، بازدید از موزهها و مراکز فرهنگی کشور برای آشنایی آنها با تمدن کهن ایران اسلامی نیز پیشبینی شده است.
صفارینیا یادآور شد: با شکلگیری بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) خیرین مشارکت خوبی در تامین مالی این جایزه داشتند و امسال نیز سومین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) توسط خیرین تامین مالی شده و دولت نقشی در تامین مالی این جایزه نداشته است.
جایزه مصطفی (ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود. این جایزه با شناسایی، معرفی و تجلیل شایسته از برترینهای علم و فناوری در جهان اسلام، علمآموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق میکند.
سومین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) به منظور معرفی دانشمندان برتر علمی و فناوری جهان اسلام ۲۰ آبانماه ۹۸ برگزار میشود.
نظر شما