عرضه و تقاضای بازار باید مدیریت منسجم‌تری داشته باشد

شهرکرد- ایرنا-استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: عمده مشکل دراختلال عرضه و تقاضا بازار ،نبود مدیریت منسجم در سیستم توزیع است که باید ساماندهی شود و این مدیریت منسجم شود.

اقبال عباسی روز  شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار این استان با بیان اینکه کالاهای اساسی به اندازه کافی در استان ذخیره شده است، گفت: چنانچه افرادی در نحوه توزیع و عرضه این کالاها خللی ایجاد کنند، متولیان امر موظفند آن‌ها را شناسایی و برای برخورد به مراجع قضایی معرفی کنند.

به گفته وی، کالای پر مصرف  شکر به عنوان یکی از کالاهای اساسی به اندازه نیاز و حتی بیشتر از نیاز استان در چند ماه گذشته در انبارها ذخیره شده بود اما بازار منسجم نبود که با بررسی انجام شده مشخص شد  ناهماهنگی در سیستم عرضه و نظارت بوده است .

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به دستورالعمل وزارت جهادکشاورزی مبنی بر ذخیره‌سازی ۱۵۰ هزار تن نهاده دامی شامل ذرت ، سویا و و محصول جو در انبارهای استان تصریح کرد: امید است مسئولان متولی از ظرفیت انبارهای بخش خصوصی نیز برای این ذخیره سازی استفاده شود. 

عباسی، ذخیره‌سازی کلی نهاده خوراک دامی از سوی دولت در نیمه دوم امسال را  اطمینان بخش و باعث اطمینان به مردم در متعادل ماندن قیمت گوشت قرمز و سفید در استان دانست و گفت: دولت با این عمل در تثبیت تامین مواد پروتئینی  و اقلام پرمصرف مردم اهمیت خاصی داشته و دارد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: امسال یکهزار و ۵۴۳ پرونده برای متخلفان کالا در این استان تشکیل  و در حال رسیدگی است.

بیژن بهرامی  افزود: امسال بیش از ۳۴ هزار مورد بازرسی از صنوف مختلف بازار این استان انجام شده که بیشترین تخلف‌های حوزه بازار این استان در حوزه ارزاق عمومی و مواد غذایی بوده است که گران فروشی، تقلب، قاچاق، عرضه خارج از شبکه و نداشتن برچسب قیمت تخلفات صنفی از جمله این تخلفات است و در صورت مشاهده برخورد قانونی می شود.
وی گفت: گشت‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت در طول سال فعال است و در بررسی‌های انجام شده در ذخیره و انبار کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و قیمت ارزاق عمومی نیز به صورت کامل کنترل می‌شود.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ناظران سازمان صنعت معدن و تجارت همواره بر بازار نظارت دارند که در کنار این نظارت مستمر، مردم نیز شکایت های خود را از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع می دهند.
به گزارش ایرنا، اکنون ۱۶۶ اتحادیه ، ۹ اتاق اصناف و بیش از ۳۳هزار واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری فعال است.

تامین و ذخیره سازی بیش از یکهرارو ۲۰۰ تن میوه روزهای پایان سال شامل ۸۰۰ تن پرتقال و ۴۰۰ تن محصول سیب درختی از مصوبات اصلی کارگروه تنظیم بازار استان  بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha