سید موسی خادمی روز شنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان که به صورت ویدئو کنفرانس با وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: طرح جامع پدافند غیرعامل استان اواخر سال ۹۶ با دانشگاه تربیت مدرس و نظارت دانشگاه مالک اشتر انجام شد که چند روز آینده رونمایی میشود.
وی در ادامه افزود: این طرح مستمر است و با توجه به شرایط و اقتضائات جدید بازنگری میشود.
استاندار لرستان به بحث زیرساختها و مولدهای جایگزین برق اشاره کرد و افزود: همه دستگاههای خدماترسان دارای حساسیت بالا مجهز به مولدهای جایگزین برق هستند و ۶۰ درصد دیگر ارگانها نیز مجهز به این دستگاهها شدهاند.
وی ادامه داد: علاوه بر این، طرحی در استان شروع کردهایم که به دستگاهها از محل اعتبارات تملک داراییها بودجهای در نظر گرفتهایم که بتوانند از طریق انرژی خورشیدی بخشی از برق مورد نیاز خود را تامین کنند تا تعدادی از دستگاهها این کار را انجام دادهاند.
خادمی در بحث اقدامات و برگزاری جلسات گفت: در سال جاری ۲۱ جلسه کارگروه و شوراها تشکیل و ۴۷ دوره آموزشی برای مردم و کارگزاران برگزار شده است. همچنین پنج دوره مجازی و ۳۹ رزمایش در حوزههای مختلف انجام دادهایم.
وی افزود: در هفته پدافند غیرعامل نیز ۴۵ رزمایش، ۲۲ دوره آموزشی و ۸ همایش برگزار میشود.
استاندار لرستان بیان کرد: اولین مرکز پایش امنیت سایبری کشور در دانشگاه لرستان ایجاد شد و تست نفوذ رایانهای و اینترنتی در همه دستگاهها انجام گرفت؛ همچنین طرحهای حفاظتی و امنیتی مراکز با سطح حیاتی بالا اجرا شده است.
وی گفت: سیل فروردین سال جاری اهمیت پدافند غیرعامل را آشکارتر کرد و شرایط به گونهای پیش رفت که تمامی ارتباطات زمینی، هوایی، اینترنتی و مخابراتی قطع شد همچنین زیرساختها از بین رفت.
خادمی افزود: موضوع سیل الگوی مناسبی است که نیاز به مطالعه جامعی دارد تا مشخص شود در این شرایط چه باید کرد و نتایج این مطالعه را به دیگر نقاط تعمیم داد.
وی ادامه داد: اسکان اضطراری و خانههای پیش ساخته از موضوعات مهمی است که باید در شرایط خاص مورد توجه قرار گیرد چراکه ممکن است چادر دیگر جوابگو نباشد.
خرمآباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت: با توجه به طرح جامع پدافند غیرعامل استان که در کوتاهترین زمان و با کیفیت خوبی انجام شده پیشنهاد می شود پیوست پدافند زیستی با توجه به شرایط کشاورزی لرستان به صورت مشارکت استانی و ملی شروع شود.
نظر شما