استقبالی که رکابزن دختر ایرانی را به وجد آورد و در ابتدای ورود خود به محدوده تفریحی بوستان چیتگر از حضور دوچرخه سواران نسلهای مختلف ابراز شگفتی کرد. «سحر طوسی» که با شعار «دختران فردا» مسیر دریای خزر تا خلیج فارس را قرار است رکاب بزند در بدو ورود به تهران مورد استقبال هیاتهای دوچرخه سواری و موسسات خیریه قرار گرفت.
او در بدو ورود خود به این محدوده اعلام کرد: با ابزار ورزش و دوچرخهسواری به دنبال آن هستم که بخشی از مشکلات دختران بازمانده از تحصیل را حل کنم. دخترانی که به خاطر نبود امکانات آموزشی پس از مقطع شش ساله اول با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند.
البته او تاکید کرد که در کنار تامین هزینه آموزشی این دختران، پیامهای دیگر برای زنان و دختران شهرهای مسیر خود دارد. یکی از این پیامها آن است که اعلام کند که دوچرخه سواری با رعایت موازین شرعی هیچ مشکلی ندارد و زنان و دختران ایرانی میتوانند در این رشته فعال باشند.
«زهرا گیتینژاد» مدیر موسسه «مهر گیتی» یکی از استقبال کنندگان از طوسی بود. او گفت این موسسه به دنبال آن است تا ضمن تاسیس مدرسه در مناطق محروم، این مکانهای آموزشی آنها را مجهز به وسایل ورزشی کند تا ضمن آموزش آنان، پرورش و استفاده از ظرفیتهای بالقوه دختران ایرانی در مناطق محروم در دستور کار قرار گیرد.
پس از مراسم استقبال و تشریفات گروههای مختلف از مریم طوسی، رکابزدن دور دریاچه «شهدای خلیج فارس» در مجموعه تفریحی چیتگر در دستور کار قرار گرفت. برنامهای که برای شرکت در آن محدودیتی نبود. نخست گروه های حرفهای دوچرخه سواری طوسی را همراهی کردند اما در ادامه تمام شهروندانی که در پیست دوچرخه سواری مشغول رکابزدن بودن به جمع پیوستند. اینجا دیگر مانند مسابقه رسمی اصل بر رقابت نیست بلکه آنچه حرف اول در بین دوچرخه سواران میزند شور و هیجان حاکم بر محیط دریاچه است. این نشاط به مردم حاضر در پارک سرایت کرده و کودکان و نوجوانان با سلفی گرفتن با طوسی، وی را همراهی میکردند.
خبرنگاران و عکاسان به دنبال ثبت گوشه ای از این نشاط بودند و همگام با گروه دوچرخه سواری دریاچه را دور میزنند. صدای هورای دوچرخه سواران محیط را پر کرده است، شمار دختران دوچرخه سوار بیشتر از پسران است و در این میان یکی از پسران گلایه دارد گه چرا کمپین «پسران فردا» راه اندازی نمیشود. نسلهای مختلف آمدند اینجا سن و رقابت مهم نیست بلکه رفاقت برای رسیدن به یک هدف است که در کنار ورزش به امور خیریه بپردازند.
طوسی پیشتاز است و دیگران در پی او، خستگی ناپذیر نشان میدهد قرار است با همین رویه ۴۰ روز در جاده کشور باشد. میگوید کار با هدف خستگی ندارد بلکه اشتیاق به رسیدن برای رفع یک مشکل انگیزه را ۲ چندان کرده است.
نظر شما