قاسم جلیلینژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مرحله یک هزار و ۱۴۲ روستا به اینترنت پرسرعت مجهز میشوند.
وی اظهار داشت: با حمایت دولت تدبیر و امید تاکنون بستر اینترنت پرسرعت در یکهزار و ۴۵۰ روستای این استان ازمحل طرح فاز یک توسعه روستایی فراهم شده است.
وی تاکید کرد: همچنین در حال حاضر همه شهرهای آذربایجانغربی به نسل سوم و چهارم تلفن همراه مجهز شده است.
وی ادامه داد: زیرساختهای ارتباطی و اینترنتی ارایه شده به روستاها و مناطق محروم استان از جمله خدمات ارزنده و دستاوردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهت توسعه دولت الکترونیک و ایجاد تسهیلات ارتباطی برای مردم مناطق محروم است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: ۴۰۳ دفتر فعال فناوری اطلاعات روستایی دراین استان وجود دارد که ۲۵ دفتر مجوز خود را در سال جدید دریافت کردهاست.
جلیلینژاد اظهار داشت: درخواستهای تاسیس دفاتر فناوری اطلاعات به طور ماهیانه توسط پست بانک بررسی و در صورت احراز شرایط مجوز صادر میشود و برای اخذ مجوز محدودیتی وجود ندارد.
در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعههای پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکتهای خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمانهای وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استانها پیگیری میشود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامهای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
نظر شما