بهرام سرمست عصر پنجشنبه درجلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم درتالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: این کارگروه درمدت یاد شده ۴۲۰ مصوبه داشتهاست.
وی بیان داشت: درسالجاری در مجموع، ۴۸ واحد تولیدی صنعتی، گردشگری و روستایی به صورت یک هفته درمیان درقالب طرح سه شنبههای اقتصادی به صورت میدانی مورد بازدید و مسائل آنها بررسی شد.
بیش از ۲هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند. قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تشکیل هیاتهای خبرگان بانکی و اقتصادی برای بررسی علت سر بازدن بانک ها از پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی، بیان داشت: در این خصوص قوانین و مقرراتی وضع و تفاهمها و توافقهایی نیز صورت گرفته از این رو باید هر چه زودتر توسط بانک مرکزی شاهد تحقق آن باشیم.
کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهوری و مدیران دستگاه های اجرایی و دست اندرکاران اتاق بازرگانی و بخش خصوصی این استان برگزار و مشکلات واحدهای تولید بررسی و پیشنهادها و راهکارهای موثر برای حل آن ارائه شد.
نظر شما