حسن عزیزی روز یکشنبه در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان با روسای هیاتهای ورزشی و سازمانهای مردم نهاد (سمن) خراسان جنوبی افزود: با تمام این کمبودها اما از خراسان جنوبی ورزشکاران بنام همچون نجمه خدمتی برخاستند.
وی گفت: اولین سهمیه المپیک توکیو توسط بانوی خراسان جنوبی کسب شد و درخشش ورزشکاران این استان در رقابتهای ملی و بینالمللی نشان دهنده این مهم است که اگر هیاتهای ورزشی بخواهند، میتوانند با همین امکانات کم هم بدرخشند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: امسال با دستور استاندار خراسان جنوبی ۶۶۰ میلیون تومان از طریق اعتبارات استانی به هیاتهای ورزشی اختصاص یافته و اعتبارات مربوط به هیاتها نسبت به سال گذشته از ۶۵ میلیون تومان به یک میلیارد تومان افزایش یافته است.
رئیس هیات کشتی خراسان جنوبی هم در این نشست با بیان اینکه مقدار زیادی از عمر ورزشکاران صرف ورزش میشود افزود: دارنده مدالهای مختلف قابل افتخار هستند اما متاسفانه بعد از عمر ورزشی باید بیکار باشند.
عباس سروری گفت: وزارت ورزش و جوانان باید برای استخدام مدالآوران ملی چارهاندیشی کند تا یک افتخارآفرین بیکار نماند.
وی ادامه داد: هیاتهای ورزشی خراسان جنوبی قابلیت میزبانی مسابقات کشوری را دارند اما متاسفانه نبود اعتبارات موردنیاز و زیرساختهای لازم حتی توان حضور در مسابقات سایر استانها را هم میگیرد.
رئیس هیات کشتی خراسان جنوبی گفت: اگر نگاه ویژه کشور به ورزش خراسان جنوبی وجود نداشته باشد انتظار قهرمانی ورزشکاران هم ضعیف است اما اگر این نگاه مترتب شود بدون شک قابلیت قرارگیری در ۱۰ استان برتر کشور را خواهیم داشت.
وی بیان کرد: تعداد زیادی از هیاتهای ورزشی سالن تخصصی ندارند اما با حداقل امکانات باز هم تلاش میکنند بدرخشند.
مسئول خانه جوان خراسان جنوبی هم با بیان اینکه سمنها باید تقویت شوند اظهار داشت: علاوه بر وسعت خراسان جنوبی میطلبد که از لحاظ اعتباری نگاهی ویژه به این استان در تقویت سازمانهای مردم نهاد شود.
تکتم سیدآبادی افزود: قرار گرفتن خراسان جنوبی در مسیر ترانزیتی، آسیبهایی را نظیر اعتیاد در استان تقویت کرده که توانمندسازی سمنها برای اجرای طرحهای پیشگیری یک اصل است.
وی گفت: بیشتر جوانان این استان به کارگری مشغول هستند و مرز ماهیرود به عنوان یکی از جوانترین مرزهای دارای گمرک کشور هم نتوانست سهم مهمی از اشتغال را ایفا کند.
این فعال حوزه جوانان گفت: خانه جوان به عنوان یک سازمان مردم نهاد در شهرستانها بدون هیچگونه اعتباری تجهیز شد و در مرکز استان هم خارج از اعتبارات عمرانی هیچ اعتباری تخصیص نیافت.
وی افزود: در حال حاضر برای پرداخت هزینههای جاری سمنها با مشکل مواجه هستیم زیرا هیچگونه ردیف اعتباری وجود ندارد.
سیدآبادی اظهار داشت: برای حضور سمنها در برنامههای ملی هیچگونه ردیف اعتباری دیده نشده و اعضای این تشکلها باید با هزینه شخصی به همایشها بروند در حالی که در برخی استانها این مشکل رفع شده است.
وی خواستار حمایت بیش از پیش دولت و وزارت ورزش و جوانان از سمنها و هیاتهای ورزشی شد.
نظر شما