«محمد کاظمیان» روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: استعدایابی یک حلقه مفقوده در ورزش سوارکاری است. ما پایگاههای استعدایابی را ایجاد و غربالگری کردیم و استعدادها کشف میشوند اما اینکه چه کسانی میخواهند و با چه بودجهای، از این استعدادها حمایت کنند، بسیار مهم است. در سوارکاری به ندرت افراد مستعد پیدا میشوند.
وی افزود: آنهایی که امکانات مالی دارند، خود اسب را تهیه میکنند اما آنهایی که ندارند باید ما از آنان حمایت کنیم اما بودجه فدراسیون در حدی نیست که مقدور به این کار باشیم. باید مدرسه سوارکاری داشته باشیم و راهکاری برای این مشکلات پیدا کنیم. از این شرایط و روش استعدادیابی راضی نیستیم آن هم به دلیل مشکلات مالی که گریبانگیر فدراسیون سوارکاری است.
دبیر فدراسیون سوارکاری اظهار داشت: برنامه جدیدی را برای کسانی که اسبها را تیمار میکنند، در نظر گرفتیم. به این نتیجه رسیدیم که چون اسبها ارزشمند هستند باید به این افراد آموزش دهیم، بنابراین مربی زن بینالمللی از فدراسیون جهانی به آموزش تیمارداران میپردازد. ۲ جلسه از این کلاس در تهران و مشهد برگزار شد و جلسه سوم آن نیز در اصفهان برپا خواهد شد. آنها در این جلسات میآموزند تا چگونه با اسبها رفتار کنند.
وی افزود: همچنین برنامه آموزشی دیگری را با حضور مدرس بین المللی در نظر گرفتیم. این برنامه به جهت آموزش نعلبندی تدارک و رتبه بندی شده است که در حفظ سلامت اندام حرکتی اسب اهمیت دارد.
کاظمیان عنوان کرد: در سمیناری که برای دبیران کل فدراسیون جهانی از ۲۹ مهر تا سوم آبان در «لوزان» سوییس برگزار شد، توانستیم گواهی را از این فدراسیون دریافت کنیم. این سمینار در رابطه با شرایط و نحوه تنظیم برنامه برای توسعه فدراسیونها بود و در آن اعلام کردند که ایران در آموزش و همکاری مقام پنجم را بین فدراسیونهای عضو فدراسیون جهانی کسب کرده است.
وی یادآور شد: همچنین در بخش مبارزه با دوپینگ دستورالعملها پیشنهاداتی را ارایه کردیم و قرار شد آیین نامه خود را با فدراسیون جهانی منطبق کنیم. علاوه بر آن، برای جذب حامی مالی و بازاریابی، مدرسان مختلفی را استخدام کردیم که در ۶ رشته المپیکی در کلینیکهای مختلف به شکل کارگروهی آموزش دهند.
کاظمیان عنوان کرد: مهمترین مسایلی که در پیش روی فدراسیون سوارکاری است، حضور در اجلاس جهانی مسکو از۲ تا هفتم آذر، شرکت سوارکاران در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند در اواخر آذر ماه و مسابقات نوجوانان پرنسس کاپ در تایلند در دی ماه خواهد بود. در مسابقات پیش رو، بزرگسالان اسبها را یا از ایران می برند یا در اروپا خریداری میکنند چون شرایط قرنطینه کار را برای بزرگسالان دشوار کرده است اما کشور میزبان با قرعهکشی اسب را در اختیار جوانان خواهد گذاشت.
نظر شما