به گزارش این روزنامه، این منابع با اشاره به انجام دو عملیات به موازات هم در خاورمیانه افزودند: نخستین طرح مربوط به بالا رفتن اعتماد به نفس ایران به ویژه در پی عقب نشینی نظامی آمریکا از منطقه و عدم تمایل "دونالد ترامپ" به مقابله با تهران است که گام چهارم کاهش تعهدات برجامی نمونه ای از این سیاست ایران بود.
این منابع عملیات دوم را تظاهرات گسترده مردم عراق و لبنان، علیه این دو دولتِ مورد حمایت تهران دانست و گفتند: این چالش باعث نگرانی هایی در سطح منطقه شده است.
این منابع آگاه در تل آویو تاکید کردند که دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در ماه گذشته درباره وقوع یک تحول دراماتیک در سیاست ایران هشدار دادند و افزودند: ایران قصد دارد به هر عملیات متجاوزانه اسرائیل، پاسخ و قواعد بازی و درگیری را تغییر دهد. همچنین دستگاه های امنیتی وابسته به این رژیم، در مورد اقدام ایران برای ضربه موشکی و پهپادی به اسرائیل، هشدار دادند.
از سوی دیگر "الون بن دیوید" تحلیل گر نظامی در سرزمینهای اشغالی در شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی ، به نقل از منابعی آگاه در موسسه امنیتی این رژیم، تاکید کرد که استراتژی نتانیاهو در قبال ایران، فروپاشیده و تل آویو ضعف و سازش را در مورد آنچه که قبلاً خطوط قرمز قلمداد می شد، نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه هفته گذشته پدافند ضد هوایی حزب الله موشکی را به سمت یک هواپیمای اسرائیلی شلیک کرد، خاطرنشان کرد: استقرار موشک های زمین به هوا در لبنان توسط حزب الله خط قرمز اسراییل به حساب می آمد، اما این بار اگر ارتش رژیم صهیونیستی به این حمله پاسخ می داد، آتش از لبنان به سمت سرزمین های اشغالی کشیده می شد.
این تحلیل گر نظامی خاطرنشان کرد: منطقی بود که خروج ترامپ از برجام قدرتنمایی آمریکا در مقابل ایران و هدف از آن بازگرداندن تهران به میز مذاکره باشد، اما با توجه به ضعفی که واشنگتن اکنون از خود نشان می دهد، ایران اکنون در شرایطی است که خواستار برطرف شدن تحریم ها، به عنوان شرط نخست مذاکره با ایالات متحده می باشد و اسرائیل باید درک کند که در مقابله پرونده هسته ای ایران تنها است و نیاز به تدوین یک مفهوم امنیتی جدید دارد و باید احتمال شکست خود را در مقابل تهران را در نظر گیرد.
نظر شما