حجتالاسلام محمدرضا بابازاده روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: کسانیکه در فضای مجازی به مسایل قومی - مذهبی دامن می زنند و سعی در ایجاد شکاف میان شیعه و سنی دارند یا مسلمان نیستند یا از عوامل و دستنشاندگان استکبار جهانی هستند که در مسیر اهداف آنان حرکت میکنند.
وی اظهار داشت: روی آوردن دشمنان دین اسلام به فضای مجازی و بهرهگیری از این فضا برای مخدوش کردن چهره اسلام و فاصله انداختن میان مسلمانان، دلسوزان نظام را ملزم میکند تا به تبیین سیره پیامبر اسلام که عامل وحدت بین مسلمانان هستند، بپردازند و خط بطلانی به شبههافکنی مزدوران داخلی و خارجی بکشند.
حجتالاسلام بابازاده به نقش وحدت اسلامی در تشکیل تمدن اسلامی اشاره کرد و گفت: وحدت مسلمانان بدون تردید زمینهساز تمدن اسلامی است؛ تمدنی که برگرفته از آموزههای ناب اسلام محمدی و سیره و روش نبی مکرم اسلام است.
وی افزود: وقتی در سایه وحدت، تمدن اسلامی حاکم شد به دنبال آن معیارهای اسلامی پیامبر اسلام و قرآن کریم به محور و الگوی تمامی مسلمانان جهان تبدیل میشود.
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در آذربایجانغربی به مولفههای وحدت مسلمانان نیز اشاره کرد و گفت: توجه به اشتراکات دینی همانند نماز، روزه، حج، معاد و قبله باعث میشود اختلافهای جزئی کنار گذاشته شده یا از آنها چشمپوشی شود؛ این وضعیت یعنی کنارگذاشتن اختلافهای جزئی زمینهای فراهم میکند تا مسلمانان به قدرت تمام عیار دنیا تبدیل شوند.
وی به عوامل دیگر تقویت وحدت مسلمانان اشاره کرد و گفت: دادوستد و تجارت با کشورهای مسلمان و سوق دادن بازارهای کشور به سمت کشورهای مسلمان بستر مهمی برای اتحاد بیشتر امت اسلام فراهم میکند.
حجتالاسلام بابازاده افزود: اگر کمی تلاش شود، دنیای اسلام نیز همانند اروپا شاهد پول واحدی همانند دلار و یورو میشود ولی متاسفانه کمتوجهی و کندی اجازه نداده است تا چنین فرصتی فراهم شود.
وی با بیان اینکه هفته وحدت از ابتکارات امام راحل است، گفت: هفته وحدت فرصت مغتنمی است تا سیره و روش پیامبر اسلام مورد مطالعه و بازخوانی قرار گیرد و اخلاق نیکوی آن حضرت به عنوان الگویی برای نسل امروز بازخوانی شود.
۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به پیشنهاد معمار کبیر انقلاب اسلامی در تقویم جمهوری اسلامی هفته وحدت نامگذاری شد و هرساله دلسوزان این نظام مقدس از فرصت هفته وحدت برای تحکیم آن و بیان اشتراکات اهل تشیع و تسنن استفاده میکنند.
نظر شما