۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۳
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 83552060
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۰ مدرسه خراسان شمالی همچنان محروم از سوخت گاز

۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۳
کد خبر: 83552060
۲۰ مدرسه خراسان شمالی همچنان محروم از سوخت گاز

بجنورد-ایرنا- استان خراسان شمالی بیش از ۲ هزار مدرسه دارد که هنوز ۲۰ باب آن گازرسانی نشده‌اند و از آن میان کلاس‌های پنج آموزشگاه همچنان با بخاری‌ نفتی گرم می‌شوند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجیهز مدارس خراسان شمالی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با اقدام ضرب الاجلی استاندار، سال گذشته بخاری های نفتی از تمام مدارسی که زیرساخت گاز در آن مهیا بود، برچیده شد.  

امین فلاح اظهار داشت: ۱۵ باب مدرسه روستایی نیز علیرغم محرومیت از شبکه گاز، برای گرمایش خود از تاسیسات موتورخانه و شوفاژ بهره می‌برند.

وی افزود: آمادگی داریم به محض اینکه کار گازرسانی به روستاها انجام شود،  مدارس هم به بخاری های استاندارد هرمتیک مجهز شود.  

وی اظهار داشت: هیچ مشکلی برای تامین بخاری های هرمتیک مدارس روستایی وجود ندارد و به محض فراهم شدن زیرساخت ها، این بخاری های نفتی برچیده می شود.  

فلاح گفت: پارسال با خرید و نصب هزار و ۳۷۸ بخاری هوشمند هرمتیک، کار حذف بخاری های نفتی از مدارس این استان به سرانجام رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی افزود: امسال هم قرار است ۲ هزار بخاری گازی از کلاس های درس برچیده و با بخاری های ایمن هرمتیک جایگزین شود.  

بر اساس این گزارش ۱۸۰ هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار معلم مشغول به تحصیل هستند.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha