محمد رضا شانه ساز روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره اجرای طرحهای نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک افزود: سازمان غذا و دارو یکی از اعضای اصلی کمیته کشوری پرونده الکترونیک سلامت است. داروخانهها سالهاست که این موضوع را آغاز کردند و آمادگی داروخانهها برای پذیرش نسخههای الکترونیک اهمیت دارد.
وی بیان کرد: در حال حاضر نسخه ها به صورت کاغذی به داروخانه می رود، اما داروخانه ها این نسخه ها را با خرید نرم افزار و استفاده از نیروی انسانی وارد سیستم کرده و به صورت فایل به سازمان های بیمه گر ارسال می کنند. خوشبختانه کار نسخه پیچی الکترونیک در داروخانه ها تسهیل شده، اما شرکت های نرم افزاری باید خود را به استانداردها نزدیک کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو همچنین در پاسخ به سوالی درباره استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه دارو نیز اظهار داشت: بار اصلی در حوزه دارو باید بر دوش بخش خصوصی باشد و دولت باید نقش هدایتگری را بر عهده بگیرد. در حوزه دارو از تامین تا عرضه در تلاش هستیم که کار به بخش خصوصی واگذار شود. وزیر بهداشت در جلسه های مختلف تلاش می کند بخش خصوصی بیشتر پای کار باشد تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم. از طرفی باید نقش بخش خصوصی را در قسمت عرضه دارو هم بیشتر کنیم.
سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز پیش از این به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: نسخه پیچی در داروخانهها تعریف میشود. زیرساختهای لازم برای نسخه پیچی الکترونیک در داروخانهها در حال فراهم شدن است و طبق زمان بندی انجام شده، این اقدام در داروخانهها تا آخر آبان ماه تکمیل می شود.
به گفته وزیر بهداشت طرح نسخه پیچی الکترونیک قرار است تا پایان آبان ماه در همه داروخانه ها اجرایی شود. همچنین سعید نمکی از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک تا پایان سال خبر داده است. طرح های الکترونیک در نظام سلامت پس از وزارت سعید نمکی به شکل جدی دنبال شده و قرار است داده های حاصل از این طرح ها روی بستر پرونده الکترونیک سلامت قرار بگیرد.
نظر شما