۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳
کد خبرنگار: 1000
کد خبر: 83553498
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کار چهار واحد صنفی غیر بهداشتی در سروستان به تعطیلی کشید

شیراز - ایرنا - با دستور دادستان سروستان و نظارت دانشگاه علوم پزشکی شیراز سه واحد نانوایی و یک غذاخوری که استانداردهای بهداشتی را در عرضه نان و محصولات غذایی رعایت نمی کردند ، دراین شهرستان تعطیل شدند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان روز چهارشنبه اعلام کرد: امنیت غذایی جامعه یکی از مهم ترین شاخص‌های سلامت است و در راستای نظارت و پایش مواد غذایی عرضه شده، بازرسان بهداشت محیط به همراه دادستان این شهرستان از رستوران و نانوایی های سطح شهر بازدید کردند و مواد غذایی فاسد و مرغ های بدون تاریخ مصرف جمع آوری و معدوم شد.

 عبدالله بهادری  افزود: این واحدهای صنفی پس از دریافت چندین اخطار به دستور دادستان تعطیل شدند.

مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان نیز گفت: استفاده از مواد غذایی ناسالم در پخت غذا، توجه نکردن به مسایل بهداشت محیط، نامناسب بودن مکان پخت غذا و تهیه خمیر نان، نداشتن اعتبار کارت های بهداشتی کارکنان و مصرف دخانیات و مواد مخدر در این مکان ها و رعایت نکردن استاندارد های بهداشتی، از جمله دلایل تعطیلی این مراکز پخت، تهیه و سرو نان و غذا بود.

 مهناز بنگری  با بیان اینکه با فروشندگان متخلف بهداشتی به طور جدی برخورد می شود اظهار کرد: متصدیان این مراکز غیربهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و بر اساس ضوابط قانونی با آنها برخورد می شود.

بر اساس قانون نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و بهداشتی عرضه یا فروش جنسی به جای جنس دیگر ،مخلوط کردن مواد خارجی به جنس به منظور سوء استفاده ، عدم رعایت استاندارد یا فرمول ثبت شده در مواردی که تعیین فرمول و رعایت آن و همچنین تعیین استاندارد و رعایت آن الزامی باشد، فروش و عرضه جنس فاسد و یا فروش و عرضه جنسی که موعد مصرف آن گذشته و همچنین تعیین استاندارد و رعایت آن الزامی باشد ، بکار بردن رنگ ها و اسانس ها و سایر مواد اضافی غیر مجاز در موارد خوردنی یا آشامیدنی یا آرایشی یا بهداشتی و یا لوازم بازی کودکان و  ساختن مواد تقلبی خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی ممنوع است و با متخلفین برخورد می شود.

شهرستان در فاصله ۸۵کیلومتری جنوب شرق شیراز است.

اخبار مرتبط